September 24, 2010

Preview | First Day at MySelangorStory Journey

Sudah hampir pukul 2 pagi ketika menulis entry ini, penat dan keseronokan di hari pertama MySelangorStory tidak mampu diucapkan dengan kata-kata. This is my preview for the first day. Full entry will be publish once i got time to update it : 

Bergambar Bersama Mak MohdZaid di I City Shah Alam
Dinner Steamboat Yang Sangat Sedap
Bersama Bella (Your Secret Is Safe with me but don't forget to sponsor Spa to my wife ya)
My BackPack
Uptown Shah Alam
26 Bloggers Terpilih Dari Malaysia, Indonesia dan Singapore bagi mempromosikan Selangor

1st day pengalaman menguja
Namun sedih, I Miss My Malam Jumaat, tinggalkan Isteri dan Alisya
Kesedihan terubat dengan acara yang menarik dan event yang mempesona
Hari ini bakal ke Genting Highlands Pula

Selangor Pewter destinasi pilihan hari ini juga
Dapat buat cenderahati untuk diri sendiri pandaike saya?
bak-bak seni memang fail aja
Namun, akan kucuba sedaya upaya


P/s : Plz vote for Entry Here [ Click Here ]

31 comments:

  1. tahniah bro sbb terpilih..MDT pun ade vote tauu.. :)

    nak join contest raya tu tp masih dlm draft lagi..apekah????

    vavava..genting highland????? jeles jeles!

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya...ralat memang ralat..enjoy

    ReplyDelete
  3. wa.. jumpe bella??? cun tak?? hehehe

    ReplyDelete
  4. jumpa bella? fuyyoh! sonoknye! tapi macam semua lebih senior dari sy je?

    ReplyDelete
  5. wahhh memang nampak menyeronokkan ahhh...GTO mohon Cuti laa ek??

    ReplyDelete
  6. nak sgt pi I-city tp ntah bile la ada can camni huahua

    ReplyDelete
  7. waaa.. cuti dari kerja hakiki ke beb? gud luck aahh!

    ReplyDelete
  8. good luck la bro...
    apa2 pun... aku akan support ko..
    buat jer link mana nak vote atau apa...
    akan kami sokong habis2 san.......ahahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  9. malam jumaat ada lg pasni bro..

    myselangor ni peluang keemasan..gud luck!

    ReplyDelete
  10. Wah.. meriah
    bertuah kau bro good Luck

    ReplyDelete
  11. whoaaa...... sekali skala berjauhan ngan famili la yea...

    ReplyDelete
  12. hmm.... lepas nie mungkin ade rezeki jadi DUTA pelancongan pulak ..... ;-p

    ReplyDelete
  13. eh!!!! max (pueh tian lim) pun ada????? he he.............

    go go power rangers!!!!

    ReplyDelete
  14. First of all congrats sebab terpilih antara top bloggers...

    lagi satu nak tanye, macam mane kiterang boleh tolong y ou.. u need our vote ke or kene leave comment ke?

    ReplyDelete
  15. Salam,
    Selamat maju jaya...moga berjaya

    ReplyDelete
  16. @makdara TERDIVA:thanks makdara terdiva for ur continous support..really appreacite it..masih dalm draft?xper2..dateline lambat lagi....yup,really have fun at genting highlands....met Elizabeth wong too...

    @kak ina kl :memang seronok dan enjoy...penat but it was worth it...

    @hamzah ian :yup,i met bella...hik3,she really hot and beautiful....

    @elmo blurb :yup,met bella...seronok2..eh,yang masih belajar dan baru berblog 2 bulan pun ada..

    @Dahlia :thanks..yup...mohon cuti..kalau dahlia ada ble bukak cerita ..hik3...anyway thanks dahlia..i know this story pun from u...

    @Prof Hariz :yieza, memang menarik dan mengujakan..will update more soon

    ReplyDelete
  17. @ieQa sWetLuv:rugi kalau tak pi I city...memang menarik dan terhibur..saya dah singgah 2 kali pun mahu singgah2 lagi..

    @Sumijelly :thanks sumi..will update the link soon bila dah up di myselangorstory official werbsite...

    @maslinamansor :hik3...thanks..

    @noor afzan:yieza, i miss it...rindu kat isteri dan anak

    @Wan Gerrard :thanks bro

    ReplyDelete
  18. @J.M.R:betul2..thanks bro..

    @JAI:enjoy

    @dnoBiz:thanks bro

    @hazman aka species1980 :itula..rindu kat isteri dan puteri tersayang

    @kisahsensasi:issh,duta pelancongan?jauh lagi kot..hik3

    @.s.o.f.i.a.:yup,max ada..he really cool n nice borak2 ngan dia..pandai dia jaga badan,nampak muda...

    @Em's Family:thanks...both boleh tolong saya...boleh komen untuk give ur honest feedback pasal event ni dan juga vote..tapi vote link 28 baru akan diup kan..

    @anyss : thanks anyss

    ReplyDelete
  19. fotogenik jugak aku kat gambar tu hehehe

    ReplyDelete
  20. HAHA! Abang Ben terbaik.. :P

    Berapa banyak version "butterfly" dah ada tu bro? haha.. kena paste butterfly je dpn muka all the time.. hahaha..

    ReplyDelete
  21. @Abang Ben:Abang Ben memang fotogenik dan ayu2 gitu..hik3..

    @Bella Enveeus:habisla butterfly eden tangkap camni..lepasni taknak censored lagila gambar,ok?

    @ izulman :memang best...sedap,lazat,dan terbaik

    ReplyDelete
  22. huhu..x pernah sampai lagi I-City tu. teringin juga nak pergi sana. InsyaAllah, satu hari nanti.

    ReplyDelete
  23. @una din:thanks..

    @Iena:thanks iena...

    @Sya Isya:singgah2 hi la...memang mengujakan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi