September 24, 2010

G+ Menyahut Cabaran GSC 100Plus Treasure Hunt

G+ nama kumpulan kami
Menyahut Cabaran GSC 100Plus Treasure Hunt sudah semesti
2 Oktober 2010 Acara ini bakal kami sertai
Sungguh teruja hati, tak sabar-sabar menanti
(Credit Picture to Tianchad.Com )

Kami sudah tidak sabar untuk menyertai treasure hunt ini. Pasukan kami akan disertai oleh saya, TianChad ,Suresh, dan juga Ruby . Terimakasih Nuffnang kerana memilih kami untuk menyertai Treasure Hunt ini "Under Media Category" di bawah flag Nuffnang. Love You Nuffnang.


Apakah Persiapan dan Strategi Kami?

As almost all of us are newbie dalam treasure hunt ini, kami akan cuba buat yang terbaik . Pengalaman sebegini bukannya senang di carikan? Sayapun baru sekali pergi Treasure Hunt tahun lepas , itupun masih blur-blur lagi untuk mencari jawapan.  Terimakasih buat Ruby kerana telah mempersiapkan semua barang yang diperlukan untuk dibawa ketika briefing pada 25 hb nanti di One Utama dan juga both Ruby dan Suresh kerana pergi briefing nanti. Maafkan kami kerana tidak dapat join sekali kerana both saya dan Tian Chad akan menyertai MySelangorStory Competition , yiezaaa, Cuti-Cuti Selangor.

Antara strategi dan persiapan diri,saya turut baca tips-tips yang diberikan [ Tips Dari website GSC ] .Masih cuba memahamkan diri dengan Istilah The Tulips, Navigation Language, Anagram, Cryptogram, Hidden Word dan macam-macam lagi. Wish us luck ya?

Apapun, kami memegang amanah yang diberikan, akan cuba yang terbaik . Lagipun , hadiah yang ditawarkan sememangnya lumayan dan menggoda hati. Semoga Kami berjaya .

P/s : Any tips untuk treasure hunt ini atau website yang kasi tips on treasure hunt? Bolehla tambah persiapkan diri.

14 comments:

  1. Ikut Tulip bro,lu takkan sesat..measure the route dgn tepat sure sampai ke clue..

    ReplyDelete
  2. salam, wah2 bestnyeee..akak plak teruja nie..hahaha

    btw gudluck ye :)

    ReplyDelete
  3. mas sokong dr jauh yer... :) Go G+!!

    ReplyDelete
  4. perghh...dibawah panji nuffnang? all da best bro~

    ReplyDelete
  5. ikut tulip.. yg driver teruskan drive ja.. jangan dok sibuk2 nk nengok map jugak...takut membahayakan teammate..ahaha

    ReplyDelete
  6. good luck! nak join tp x cukup korum.. huaaaaa

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu..... tak dpt nak joint...
    hari tu pun kene g penang.......waaa....
    klau idak..memang aku org pertama htr nama...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. bro,
    kena pandai jalan shortcut, penting tu tau!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi