April 27, 2011

Cash Out Time


Cash Out Time. Hujung2 bulan camni, time cash out kan income blogging. Alhamdulillah, rezeki bulan ni lebih baik dari bulan lepas. Thanks again Nuffnang atas side income dengan berblogging ini. Plan nak bawa Isteri bercuti weekend ni. Umm, mungkin nak terjah Taman Tema Tambun dan juga Ipoh. Hik3, special project coming soon.

Tepuk dada, tanya selera. Tak salah sambil menyelam sambil minum air tapi seboleh-bolehnya, biarlah kena dengan caranya. Lain padang, lain belalang kan? The Grass is Not Always Greener on the Other Side . Myself, I'm happy with the grass on my side.

*Are u the Next Millionaire? Umm, yes I Am ...Hik3 ...

P/s : Planning nak buat "Big Contest" dalam masa beberapa bulan lagi. Agak-agak , ada yang berminat nak jadi sponsor tak? Plan this time, i will try to make a win-win situation for the Sponsors too.

18 comments:

  1. jelessss....arrgggghhhhh..... tahniah2... saya nak bagi dapat RM3 pun susah..hehehe

    ReplyDelete
  2. yeayyy contest...tapi nak jadi sponsor..:P

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah2..masyukk tue..kita nk dpt 50 hengget pon susah..tmbah ribu riban mcm nie..mimpi di siang hr pon bem tentu dpt psl blog kita biasa2 jer...kekkeke

    ReplyDelete
  4. alhmdllah rezeki atas usaha...

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH BRO. SELAMAT CASH OUT :)

    ReplyDelete
  6. rasa nk terbeliak biji mata tgk amun tu...baru smgt nk cash out kalo byk tu..hehe..tahniah..bestnya makan angin

    ReplyDelete
  7. contest due bile ek..

    nk tgk proposal dulu.. if ok, bro sponsor hosting + domain berharga rm350

    ReplyDelete
  8. owwhh.... nak buat contest yea....SAYA BERMINAT NAK KASI SPONSOR....nanti tolong emailkan akaun nombor untuk pembayaran.... ;-p

    ReplyDelete
  9. nak jadi sponsor...sponsor header free..hehehe...kalau bro setuju..leh jenguk2 sini

    http://hrdesign.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tahniah tokey rimau.. moga murah rezeki lagi

    ReplyDelete
  11. tambah dalam beberapa ratus lagi dah boleh beli DSLR idaman :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi