April 26, 2011

Jealouss Tahap Gaban!!!

Gambar Ex-GF Eyriqazz 
Comelnya
Awek Melromeo (hik3)
Indahnya Alam Ciptaan Tuhan
Broga Hill

Memang saya Jealousss Tahap Gabann!!. Gambar Cantik Gilerr. Memang terror Mamat ni ambil gambar. Buat saya makin teruja untuk Memiliki DSLR. Oh, by the way, credit picture dan mamat yang dimaksudkan itu adalah : http://edbudakkechik.blogspot.com/

*What's My Berry? Umm, Can I Choose Halle Berry? http://bit.ly/fzEJP5

P/s : Bro, nak tempah perkhidmatan ambil gambar time Birthday Alisya bulan 6 nanti boleh? Kalau berminat, kasi quotation ya...Hik3,memang teruja tengok gambar2 yang bro ambil tu..Kamera apa yang bro pakai sekarang ya?

19 comments:

  1. Apa lagi bro... angkat la satu... baru enjoy amik gambar.....confirm

    ReplyDelete
  2. canttikkkk... tak jeles pon... hik3

    ReplyDelete
  3. ahah , sokon2 .
    superb gilaa pic2 too !

    suka suka suka !

    ReplyDelete
  4. cantik gambor2nya... perfect!!!

    ReplyDelete
  5. cantik la gambar2 ni..hehe

    tp teringin nak daki broga hill..huhu~~

    ^__^v

    ReplyDelete
  6. dulu pernah bergiat serius dlm DSLR ni tp minat landscaping. huhu

    ReplyDelete
  7. rasa nk g broga hill, lawa giler...jom gathering sana...

    ReplyDelete
  8. miza pun suka terjah blog ed ni. lawa gambar2 dia :)

    ReplyDelete
  9. yes!!..he's awesome..magic hand la ed ni..

    ReplyDelete
  10. sbut DSLR je memang tak boleh nak lawanlah gambarnya bro.. memang cantik bro

    ReplyDelete
  11. view broga hill memang cantik...pakai hp amek pon ok.

    ReplyDelete
  12. memang terbaiklah gambar ni..DSLR memang puas hati..apa lagi bro..rembatlah satu. :)

    Jom baca ni: Komik UJANG MOY APO?..

    Jom baca ni: Pesta Buku PWTC 2011..Puas hati, berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  13. Hheee that girl my senior kat sekolah dulu ! She's soooo prettayyy ! :D

    ReplyDelete
  14. saya pn nk g panjat broga hills xsmpt je lg..

    ReplyDelete
  15. mmg kalo tengok gmbr hasil DSLR rasa2 mcm nak sakit jantung terus..jeleesssssss!!! nak jugak!!!

    cantek arr piccas tur!

    ReplyDelete
  16. cuba tgk blog LensaMama yang memang ambil gambar kanak2, birthday party dll..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi