April 19, 2011

Pemenang Small GiveAway|RMxx dari Eyriqazz.Com


5 pemenang + 1 pemenang hadiah kejutan, RM10 Cash/Top up . Sila e-mailkan ke iman1237@hotmail.com untuk pilihan hadiah. Sila rujuk kepada nombor anda di bawah.

5 entry pertama akan memenangi "5 GTO Pointz''. Nanti saya updatekan pointnya.
  1. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  2. http://haycontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  3. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  4. http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  5. http://faish5807.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  6. http://stayinheart.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  7. http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  8. http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/04/mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  9. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  10. http://soulain.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  11. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  12. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  13. http://gengggkapak.blogspot.com/2011/04/small-give-away-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  14. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/small-give-away-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  15. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  16. http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  17. http://melinmelin.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom-hee-d.html
  18. http://petaibududurian.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  19. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  20. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  21. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  22. http://deyna83.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  23. http://sweetmamaconway.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  24. http://www.myvitrd.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  25. http://eiz1004.upprofits.com/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz-com/
  26. http://fztogether.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  27. http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  28. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  29. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  30. http://mycontestzone.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  31. http://mamakawai.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  32. http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/05/sumimie-kawai-baby-collection-opening.html
  33. http://yangbaik.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  34. http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  35. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  36. http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/small-give-away-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  37. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  38. http://topimagine.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  39. http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  40. http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  41. http://illafira.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  42. http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  43. http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  44. http://eyfascreamo.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  45. http://fabulousnana.com/blog/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz-com/
  46. http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  47. http://ezaiza.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz.html
  48. http://pojiepooh.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  49. http://syaisya.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz-com.html
Congratz to All. More GiveAway Coming Soon.

18 comments:

  1. tahniah buat pemenang...
    cik pulau tak menang. uhukkk!!

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas makluman dalam belog izan ye bro eyriqazz. izan akan email pilihan hadiahnya~

    ReplyDelete
  3. thanks..me ada buat tq entri, tapi publish jam 2.28 ptg kat blog bawah ni..

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah
    tahniah kepada diri sendiri
    hehehe dan kepada pemenang yg lain
    saya dah email dr email address sumimie

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua yang menang....

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang..

    p/s : aisehhh termiss satu no hikhikhik...

    ReplyDelete
  7. congrates pada semua yg bertuah tur...

    ReplyDelete
  8. Terima kasih bro!
    Thanks beritahu melalui entry tu.
    Dah email dah pilihan hadiah. ;)

    ReplyDelete
  9. Yeay ! Menang lagi :)
    Tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  10. thanks!!terpilih!!
    hehehe..saya dah emelkan!

    ReplyDelete
  11. sob2x..siket ag nk kena no Ms huhu

    ReplyDelete
  12. THANK YOU :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2011/04/menang-saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html

    ReplyDelete
  13. hik2...x menang. Takde rezeki Sya kali ni. Takpe...Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada semua pemenang, termasuk juga aye... hehehe dapat 5 gto point.. tq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails