April 19, 2011

(Gambar) Bunga Matahari di Strawberry Leisure Farm , Genting Highlands

2nd time singgah si Strawberry Leisure Farm ,Genting Highlands lebih teruja kerana :

Dapat tengok bunga Matahari. Cantikkan? Turut ditanam disini
Tinggi juga pokoknya


Nak bawa balik pun boleh. Turut dijual Bunga Matahari ni
Kalau buat Kuaci, sedapni...Hik3..

P/s : Teringat cerita Great Teacher Onizuka, time 2 anak muridnya kena buang sekolah, di ladang Bunga Mataharila dibawakan mereka. Memang menenangkan melihat bunga Matahari.Cantikkk...

8 comments:

  1. heheh.. saye dah pergi masa bulan 9 tahun lepas dengan laki masa depan saye... besttt!


    abang eyriqazz! saye tunggu meatball ^^

    ReplyDelete
  2. canteknya... sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  3. cantik sungguh bunga2 matahari ni..

    ReplyDelete
  4. memang besar kan bunga matahari nih... ada tanam katy skolah genting dulu... :)
    Lelongan Tupperware di Kajang!

    ReplyDelete
  5. cantik :D
    teringat zaman dulu-dulu suka makan kuaci. tapi tak rti nak kopek. hehe

    ReplyDelete
  6. pernah mak tanam depan rumah...cantik...bila bunga mthri dah kembang...tai pokok tu dah mati..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails