April 18, 2011

Pengemis Jalanan di Genting Strawberry, Genting Highlands

Wife :Papa, betulke orang tu?
Saya : Umm, sayang pi tgkla sendiri...
wife :Haahla Papa,betoila..Meh bawakan Alisya pula..
Alisya : Uwaaa,uwaaaa,Atu,Atu..Papa,Atu,atu..Akuttt...

Bukan main takut alisya dekat pengemis jalanan di Genting Strawberry, Genting Highlands ni. Disangkakan hantu, yerla, pelik semacam je kan? 

P/s : Agak-agak berapa la kutipan dia time weekend camni ya? Nampak cam banyak je dalam bekas tu...

23 comments:

  1. abang eriqazz! babti saye balik kolompo, abang eriqazz & wife, wajib belanje saye Meatball ^^

    ReplyDelete
  2. camne lah die make up tuh...msti jenuh nak cuci..tapi selalu orang cmtuh akan jadi tumpuan....hehehee

    jom join
    Segmen : Handphone Ku

    ReplyDelete
  3. papa.. papa... kid pun akut laaa.. atuu.. atuuu..
    Selamat Ulangbulan ke-5 Puteraku

    ReplyDelete
  4. pernah jumpa org nih kt bukit bintang... ramai yg ambek gambar.. :)

    ReplyDelete
  5. peliknya pengemis jalanan tu. menakutkan pun ye....

    ReplyDelete
  6. uish emasss! emas dh tinggi harga. kita culik jom pengemis ni. gi jual kt pajak gadai. haha

    ReplyDelete
  7. owh pengemis jalanan ker nie? penah tgk orang macam nie dalam Tv tapi time tue dia tengah menghiburkan orang..

    ReplyDelete
  8. ye ker alisya yg takut??

    tah2 papa dia takut.....hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  9. @y u y u Z u l a i k h a :boleh2 aja..setakat meatball, tiada masalah yuyu..hik3..

    ReplyDelete
  10. @Chegu Zubir:betoi2..dia rendamkan dirinya dalam clorox kot bro?

    ReplyDelete
  11. @arep_lockermonth :tuhla..kesian anak tersayangku...

    ReplyDelete
  12. @Burasa Hangus :ohh,orang yang sama ke?

    ReplyDelete
  13. @Izan Ishak :hik3..tuhla,kesian alisya

    ReplyDelete
  14. @Dawa:hak3,emas celup,laku ke bro?

    ReplyDelete
  15. @far_east :kalau pergi barcelona lagi meriah...byk pengemis jalanan lebih cun darini

    ReplyDelete
  16. @Sumijelly :hik3..papa dia buat2 takut

    ReplyDelete
  17. hahaa..teringat family day en.hubby last year..3-4 org 'pengemis' ni berjalan sana sini..nak fingsan anak2 saya takut..huhu

    ReplyDelete
  18. dah macam patung mas pun ye, dia tak bergerak2 ke?

    ReplyDelete
  19. YA Allah,
    org ker tu.. mati2 ingatkan patung yang dicatw arna emas..
    kalo anak2 kakyong yg tengok, mau nya terus lari menyorok belakang ibu @ ayah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails