April 2, 2011

RM1,395.69 Dari Nuffnang


Alhamdulillah, balik kije petang tadi, check surat, ada cek dari Nuffnang. RM1,395.69 , syukur, bolehla belikan apa yang patut. Cek Nuffnang memang selalu sampai on time, senang la nak planning.

Umm, bolehla bawa Isteri terjah IKEA lagi weekend ni lepas temankan Isteri buat Spa treatment. Thanks Milkadeal, dapat sponsor wifey spa dengan diskaun yang menawan. 

Thanks Nuffnang and million thanks to all of u readers. Without readers, tak merasala eyriqazz nak merasa side Income camni.

P/s : Maaf belum sempat poskan lagi hadiah keychain dan juga e-mail Job buart pemenang Sponsored Post dari Eyriqazz. InsyaAllah, minggu depan saya e-mailkan dan poskan ya. 

* Jangan Lupa Like Entry saya INI ya [ 7 Interesting Places to Visit in Selangor]

63 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki..:)

    bestnye jdi femes...bila lah saya nk jadi femes mcm awak ^__^v~

    ReplyDelete
  2. best nya dapat duit nuffnang.. nuffnang x penah tengok pon blog kita.. sob3

    ReplyDelete
  3. bestnya..akaun nuffnang saya tak sampai tahap tu lagi.. :)

    Jom baca ni: Lisa SuriHani, Tom Cruise dan Katie Holmes..

    ReplyDelete
  4. congratz bro!

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  5. hasil advertorial yg sgt masyuk tu!! congrats ;)

    ReplyDelete
  6. Woots congrats! Bolehlah belanja bloggers bloggers makan besar dah! :P

    ReplyDelete
  7. tahniah bro!! jeles lihat bnyk2, hahaks

    ReplyDelete
  8. 1st time datang sini...yeah tahniah...banyak tu

    ReplyDelete
  9. bile la bole dpt duet dri nuffnang...=p

    ReplyDelete
  10. tahniah! cikgu..masyuk..xpe walau lambat pun bg tajuk sponsored post, faham cikgu busy..tapi blog cikgu tetap mantop, kan. =D

    ReplyDelete
  11. Banyak nyer... congrats!! seronok wife u..

    ReplyDelete
  12. wow! berbaloi-baloi! Alexa ranking nam ratus ni, satu hari visitors berapa ye?

    ReplyDelete
  13. tahniah bro!! rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah. bestnya dpt cheque dr Nuff. siap nak spend kt IKEA lg. hehe. ER ni kalau nak pakai duit BE ni, br cukup utk beli nasi lemak je ni. hehe

    ReplyDelete
  15. wah..!
    tahniah..
    sy blom merasa cash out..
    hujung bulan ni boleh la kot..

    boleh buat contest ni
    hehehe..

    ReplyDelete
  16. dah boleh cube herbalife ni
    hehe

    ReplyDelete
  17. aduuuuuuuh
    tercalar tengok entry ni

    ajar la macammana nak dapat macamni

    ReplyDelete
  18. wahhh byk tu dpt 1k lebey.. bro eyriqazz mintak seringgit ble hehe

    ReplyDelete
  19. jangan lupa janjimu ikan bakar...hahaa


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  20. wah, tertelan air liur kejap. tahniah. rezeki sentiasa murah nampak dengan nuffnang. semoga sukses selalu :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah.. bila agaknya saya boleh dapat...

    ReplyDelete
  22. wahh!! bahagianya jikalau saya pun dapat juga duit dari nuffnang.....huhuhu

    ReplyDelete
  23. bole realisasikan impian isteri anda kn?heheehehe...

    ReplyDelete
  24. Syukur, banyak juga hasil dari Nuff. Berapa lama kumpul sampai dapat banyak ini?

    ReplyDelete
  25. masyuk 2 bro.. tahniah2.. leh wt giveaway lg..kehkehkeh

    ReplyDelete
  26. Saya pon baru dpt gak check nuff semalam...tapi tak la sebanyak bro...hihii

    10% dari tu je :)

    ReplyDelete
  27. wah..berapa lama amek masa nak dapat byk tu uncle? hehe great job! tahniahh..!

    ReplyDelete
  28. wow...masyukk gilerr nuff bro.tahniah! rezeki tu.

    ReplyDelete
  29. salam..

    setiap bulan dapat RM1k dari nuffnang ke?

    ReplyDelete
  30. Jelusnya....blh bagi tip macam mana nak dapat banyak duit dari Nuffnang?

    ReplyDelete
  31. TAHNIAH BRO :)
    rezeki blogging.

    ReplyDelete
  32. @Bella Bell:Alhamdulillah..rezeki..famous? Umm..takla....biasa-biasa je..

    @FaKArePa!n :issh..kesitu pula...cuba perbaiki apa yang patut ya...

    @Nur Hanani :InsyaAllah,lama-lama sampaila tu

    @Admiral Hafiz:thanks bro..

    @Cik Epal : thanks cik epal..cik epal apa kurangnya..lagi mengancam earning...

    ReplyDelete
  33. @Mama Zharfan :thanks mama Zharfan..

    @Vin Tsen Gan :makan besar?hik3..tak mampu lagi...thanks bro selected featured blogger April 2011..u deserve it...

    @arep_lockermonth :Alhamdulillah..rezeki

    @Tok Esah:thanks

    @Lulu caldina:thanks singgah...

    ReplyDelete
  34. @Azlina ishAk:usaha tangga kejayaan..

    @Hans (asaktor):thanks..

    @Sya Isya:thanks sya for ur support...

    @Em's Family:hik3..untuk keluarga juga kan?eh..tak e-mailkan lagi alamat kan?

    @Mancis :eh,alexa ranking ribu2 tu...sehari?umm..cukupla makan..biasa2 aje..malu pula nak kasitau..hik3..

    @Imran@Copenhagen:Alhamdulillah..

    @KiD :thanks bro

    ReplyDelete
  35. @Dawa:sikit2 lama2 jadi bukit..

    @SyUhAdA:thanks..

    @Siti Hajar Masri :thanks

    @syafiqsulaiman:boleh2...ble blanje choki2..

    @beaty:thanks..

    @joegrimjow:thanks bro..boleh dipertimbangkan kalau just mencuba produk..

    ReplyDelete
  36. @shah:ohh,bolehla refer entry tip blogging di atas sana..

    @Halen :hik3..nak buat beli choki2 ke?

    @Halen :boleh2..meh interview je jai pulak...

    @yanmie :hik3..bila janji ni?boleh2...

    @Amirez:yup..Nuffnang make me happier...

    ReplyDelete
  37. @mohamadSaleh:chaiyok2..

    @cerita-gadis-ini :hik3..boleh..tapi tak semua la..

    @akubiomed:honestly bro..ini income untuk Feb 2011..tapi takde every month camni...this month RM200+ je...

    @Firdaus Kasim :thanks..

    @darkbatman:thanks bro..ala,mana ble lawan bro..hik3...boleh2 aja buat give away lagi..tgh fikir idea..

    @Aku Ibu Muda :xpe..slow2..who know in the future kan?

    ReplyDelete
  38. Tahniah...alhamdullillah berkat belanja wife.

    ReplyDelete
  39. @Amiera Hilton:best..

    @eykameow:itu income feb 2011 eyka..termasuk adv etc...

    @♥ Ana Joe ♥ :thanks sis...

    @sabree hussin :ehh,takdela tiap2 bulan..blogging ni pun ada pasang surutnya..hik3,saya bukannya blogger jutawan..blogger ribuan pun tak sampai lagi..

    @Abu Mansur:thanks bro

    @suffer8zine:thanks juga

    ReplyDelete
  40. boleh lah buat kenduri kesyukuran lepas ni, =)

    ReplyDelete
  41. Tahniah... bila aku nak jadi macam tu!

    ReplyDelete
  42. wow, bestnya....

    bila nak merasa cek ribu2 macam ni pulak tah...:)

    tahniah...

    ReplyDelete
  43. perghhh.. byk tu.. nak sket boleh? hee..

    ReplyDelete
  44. Byk tu dpt...tahniah ya...:)

    ReplyDelete
  45. blanjer ah bro. hehehe. sorang 3inggit pun jadi lah.

    ReplyDelete
  46. waa..bestnya..bila la nak merasa yea...hmmm...

    ReplyDelete
  47. wow.... post entry nie dapat dalam 90 lebih NANG dan INNIT NUFFNANG....

    ReplyDelete
  48. Tahniah bro.. masyuk tu... syukur alhamdulilah.. rajin usaha ada pulangannya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails