April 8, 2011

Small Contest | Entry Pilihan


Syarat-syaratnya :

1) Pilih dua entry kegemaran/pilihan anda dan komen di entry ini.
2) Pilihan yang paling banyak mendapat undian, peserta yang memilih entry itu akan dipilih secara rawak melalui random.org (i.e. entry no. 6 paling ramai, ada 10 orang, so two of them akan menang)


3) Namapun Small COntest, hadiahnya RM10 Cash/top up untuk 2 pemenang. Teruja tgk nombor 777,777 yang berjaya dicapture oleh Kak Ngah. Umm,jauh lagi nak cecah 1 juta.

4) A little surprise, hadiah akan digandakan sekiranya pemenang tersebut turut menyertai Give Away INI .

Tarikh tutup 100 pagi, 9 April 2011. 

P/s : Saya tidak akan publishkan komen sehinggalah pukul 1 pagi, 9 April 2011

13 comments:

  1. cute mum pilih
    entry no.4
    dan entry no.2

    ReplyDelete
  2. 1. Blogger Popular Tak Pandang Newbie - Denaihati
    2. Perbelanjaan Kita Pendapatan Orang Lain - MatJoe

    ReplyDelete
  3. syu plih entry:~

    2) Entri Panas+Trafik Blog Jammed!!

    2) Entri Panas+Trafik Blog Jammed!!

    tQ~

    ReplyDelete
  4. Entry pilihan Miza:


    1) Blogger Popular Tak Pandang Newbie. Betul tak? (Credit picture to Adik Angkat Datuk K )

    4) Usop Wilca jadi sebutan – Video Usop Wilca di ABPBH 2010

    ReplyDelete
  5. huhu..cam menarik je contest ni..;)


    http://miss-dya.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. entri 2 dan 4

    *saya join GA yg lagi 1 tu (perasan menang)

    id:aNiM
    tq

    ReplyDelete
  7. salam...

    saya pilih entri no. 1 dan no. 4.

    tak setuju blogger otai/femes tak pandang newbie...terlepas pandang ada la...hehe

    pilih entri no 4 sebabnya sangat-sangat LIKE time usop dan johan datang masa abpbh...I LIKE!!!!!! ^_^

    ReplyDelete
  8. entry 1 dan 4
    1 tu sbb isu dia best walaupon mmg slalu dibangkitkan. suka entry tu sbb komen2 yg pelbagai di DH
    4 tu sbb USOP WILCHA le. hehe

    ReplyDelete
  9. saya join!

    2 entry pilihan saya:

    1. Blogger popular tak pandang newbie, betul tak?

    2. Tempek iklan Nuffnang itu merugikan

    ReplyDelete
  10. Sya pilih entri 1 dan 3...entri 1 menggambarkan perasaan newbie tapi mempunyai pengajaran dan pedoman untuk para newbie.

    Entri 3 pula, mengajak pembaca untuk berfikir, sesuatu yang Sya sendiri pun tak pernah terfikir.

    p/s: Sebenarnya ada 3 entri yang Sya suka..hehe

    ReplyDelete
  11. menarik jugak kontest ini..top-up2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails