May 30, 2011

Big Contest | My BFF Contest, RM4,680 Worth Of Prizes

Big Contest |My BFF Contest, RM4,680 Worth Of Prizes

"Hadiah bernilai RM4,680 utk dimenangi oleh 73 orang pemenang! Yessss!! banyak peluang untuk menang!"

Contest sebegini, memang saya suka, 73 orang berpeluang untuk menang. Hadiahnya pun lumayan i.e. first prize Penginapan Hotel 5 Bintang, Wang Tunai dan Shopping Voucher. (huk2,sedih terbuka untuk wanita saja...)

Syarat-Syarat Pertandingan
Better Hurry ; Dateline 7 Jun 2011, one week je lagi
Tak susah pun kan? Cari gambar, dan garner the vote...
Organizer : Eight Designs Boutique : Malaysia Leading Online Shopping Blog, pelbagai "the top brand selling modest fashion clothing such as long cardigan, blouse, tops, shawl, boyfriend shirt, tshirt, selendang, and tudung" dijual di sana. Terjahi for more Info http://www.eightdesignsboutique.com
1st Prize : Pemenang terdahulu Contest yang sama b4 this dengan 1,403 Likes.
A well deserve win, gambarpun kreatif dan menarik
P/s : I think ramai pembaca blog Eyriqazz boleh beat 1,403 like kan?

Oh ya, make sure Like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia. Peserta yg menagih like dengan menukar like daripada orang di luar Malaysia atau melakukan sebarang abuse akan dibatalkan daripada pertandingan. 

Wait,wait, belum habis lagi. Untuk pembaca blog Eyriqazz.Com, korangpun berpeluang menang di sini juga tak kiralah berapa undi yang berjaya diraih/menang or tidak di sana  :
5 X RM10 Hadiah dari Eyriqazz

Syarat-syaratnya :

1) Join Contest di atas dan di e-mail anda itu, mention yang anda join Contest itu dari Eyriqazz.Com (saya akan verifiedkan balik dengan penganjur)
2) Dah settle, leave ur comment here yang anda sudah menyertai Contest itu.
3) Pemenang akan dibuat melalui cabutan undi dari Isteri Eyriqazz.

What i get, some of it i give it back.

Umm,agak-agak kalau eyriqazz suruh wifey hantar gambar ni layak ke tidak ya?

Good Luck, buat kaki Compers di luar sana especially Mama Zharfan n the gang, jgn lepaskan peluang keemasan ini. I know u all can grab one the biggest prizes.

Jadi, apa tunggu lagi. Jom terjah http://bit.ly/iXlQza untuk sertai Contest ini.

6 comments:

  1. wohooo terkujat me nampak nama me kat entry ni :p

    me dh join, memang me tau psl contest ni lps nampak banner kat ur blog side bar

    jap lg me email penganjur contest

    tp jenuh tau nak meraih undi...tgk nanti mcm mana..kalau me rajin la..kdg2 mcm2 technical prob like streamyx rosak, so mood bercontest ke laut :)

    so me join lah ur GA ni yer papa alisya :)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah kalau ade time nak join contest ni :) huhu

    ReplyDelete
  3. hantar gambar ke mana GTO? tak yah wat entri kan?...

    ReplyDelete
  4. mmg tau dah contest dari blog Mama Zharfan..thanks invite..nanti klu sempat harinie join... tak tau laa sempat dakk nak godek2x pic nie..

    ReplyDelete
  5. ok..deqlis dah join n inform penganjur pasal blog nie:-) tq

    ReplyDelete
  6. salam iman, Sya dah join contest ni. dah hantar penyertaan ke emel edz tu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi