May 30, 2011

Temptation | Cash Outkan Juga Churp2 Akhirnya


Finally, tak boleh tahan dengan Temptation. Cash Out kan juga ChurpChurp earning yang sudah dikumpul lebih kurang 7 bulan. Memang niat nak kumpulkan RM1K tapi bila memikirkan next month birthday Alisya dan another month Birthday wifey, Cash Outkan aja lah. Boleh juga belikan hadiah untuk Alisya. RM700+, bolehla belikan apa yang patut. Umm, nak buat birthday Party kat mana ya? Ingat tahun ni taknak buat kat rumah dah Any suggestion?

Thanks ChurpChurp for the 3rd Cash Out. Persistent finally paid off.

15 comments:

  1. Aku adalah org pertama yg ko kene ajak..........

    ko tak ajak aku..... siap la ko.. aku putuskan pertunangan anak ko ngan anak aku.....muahahah

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. wah..best tu. Kali ni celebrate grand2 skit.. :)

    Jom baca ni :Lambakan Gambar Bertahun-tahun..

    ReplyDelete
  3. patutlah churp2 me tak cashout2 lagi ni, rupanya semua you sapu erk :p

    rm2 to go for the first cashout.sedih :(

    ReplyDelete
  4. masyuk tue..takkdak tips ke?Hehe

    ReplyDelete
  5. Wah..alhamdulillah rezeki Allah...wat kat umah lagi save budget..lagipun jimat masa dan tenaga...kalau kat luar..1 hal kita kene g kat luar ngan memandu..ngan jem nyer, pastu dah habis kene memandu lagi balik umah, jem lagi..tapi kat umah..dah siap, leh makan, solat bjemaah, duk tgk tv, jemput kengkawan, doa selamat..dan kalau nk jalan gak..hujg minggu leh jalan untuk beli hadiah utk anak..kan best...

    ReplyDelete
  6. tahniah....saya punya baru je RM1.60 hu hu.

    Buat majlis kat rumah lagi selesa dan senang, rasanya.

    ReplyDelete
  7. tudiaa...sebulan average seratus..sama la kita tp sy tiap2 bln bawa keluar..

    ReplyDelete
  8. baru RM3.05 setelah berbulan jugak..banyak assignment tak buat..keh keh keh

    ReplyDelete
  9. wowowowoow...'ramainya' RM u bro

    ReplyDelete
  10. hehehee.. aku pun dah cashout.

    ReplyDelete
  11. Masyuk.. tahniah bro.. apa lagi buat kenduri kesyukuranlah bro.. birthday party buat dekat KFC.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi