May 4, 2011

Gedung Kain Riamoda Ipoh

Ini semua gara-gara Mat Joe. Katanya di Ipoh, Gedung Kain Riamoda banyak kain pasang yang cantik-cantik dengan harga yang berpatutan. So, saya inform dan 'ajak-ajak ayam' la isteri untuk Usha kedai ni.Sekali dia serius mahu pergi. Huk3, Mat joe, u owe me 50 bucks.  

Gedung Kain Riamoda Ipoh, tak jauh dari Ipoh Parade, parking pun mudah
Alamak, Ada Sales la pulak..Habisla eden camni..Isteri pantang tengok Sales ni...
Ehh, bukan semua pompuan camtu ke?
Jom Terjah..Umm, memang rambang mata dibuatnya Isteri

Bukan main suka lagi wifey. Memang murah-murah dan banyak pilihan. Biasanya wifey suka shopping kain pasang di Nagoya dan Gulatis. Umm, malas la citer,inilah hasilnya :

Ambil, 5 pasang dibelinya
Agak-agak, kalau eyriqazz amik buat Give Away, ada yang berminat tak? Hik3, lariikkk...

11 comments:

  1. mana bleh nak ajak2 ayam org g shopping...hehehehehe

    ReplyDelete
  2. kecik tapak tangan .. beg plastik hamba tadahkan...hehe

    ReplyDelete
  3. tolong laa encik eyriqazz.. baju bini aje dah dua almari.. huhuhu.. memang pompuan suka kain baju nih.. aku, lelaki satu almari pun cukup daah.. :)

    Voucher Jusco dan Hadiah Tupperware

    ReplyDelete
  4. kat situ mmg best! tp, utk raye tahun nie, leez dah t'beli kat nilai 3. klu compare dgn riamoda ipoh, nilai 3 macam mahal & kain2nya lebih kureng sama. kesimpulan, best lagik riamoda ipoh. hu3..

    ReplyDelete
  5. nak nak nak :P

    ReplyDelete
  6. amik buat GA?? eee..tak ikhlas...kah3x

    ala..kan tak lama lagi nak raya..ok la tu shopping time ni..

    ReplyDelete
  7. kalau leh pilih nak yg atas sekali tu... hi3

    ReplyDelete
  8. sales!!!mate dah rambang ni @.@

    ReplyDelete
  9. bagi je apa pun semua nak heheh!

    ReplyDelete
  10. borong... jgn tak borong bro.. boleh buat baju raya tahun ni.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails