May 29, 2011

Small Contest | Lost World Of Tambun Ipoh White Coffee

Small Contest | Lost World Of Tambun Ipoh White Coffee

Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry "Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com"
2) Letak gambar di atas dan lengkapkan slogan Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com kerana ..................... (tidak lebih dari 30 patah perkataan) di entry anda itu.
3) Tinggalkan permalink entry itu di entry ini.
4) Tarikh tutup 6 June 2011.
5) Slogan terbaik akan dipilih sebagai pemenang.

Hadiahnya Sekotak Lost World Of Tambun Ipoh White Coffee (saya pun tak try lagi coffee ni , so tak surela sedap ke tak tapi most people said, Ipoh White Coffee mostly sedap)

12 comments:

  1. naaaaaaaaaaaaaak join...ni sila terjah erk...
    http://mydaniaeryati.blogspot.com/2011/05/kontes-saya-mahu-lost-world-of-tambun.html

    ReplyDelete
  2. dah joinnnn ;)

    http://gadismawarhitam.blogspot.com/2011/05/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

    ReplyDelete
  3. salam,
    deqlis join

    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/05/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

    ReplyDelete
  4. nak join tp xpela...bg pluang kat kengkawan sume..

    ReplyDelete
  5. me tak minum kopi :)
    good luck to all yg join :)
    eyriqazz kenapa tak dtg bday party my boy? ingatkan u dtg ..ramai gak yg tanya u tau..

    ReplyDelete
  6. saya join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

    id : noor fatin

    :)

    ReplyDelete
  7. As salam,

    yehaaa.... penggemar kopi sudah datang...

    http://yangbaik.blogspot.com/2011/05/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

    tq

    ReplyDelete
  8. Pengemar kopi mesti da byk ideal utk slogan ni..wish you all good luck.

    ReplyDelete
  9. Join And Follow

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

    ReplyDelete
  10. saya nak kopi, untuk encik suami, nah ini link entri, mari adili. heheh

    http://ohaza.blogspot.com/2011/06/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh.html

    ReplyDelete
  11. dah join
    http://syaisya.com/2011/06/saya-mahu-lost-world-of-tambun-ipoh-white-coffee-dari-eyriqazz-com.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi