May 29, 2011

Kasih Atuk dan Nenek


Both Atuk dan Nenek Alisya ada di KL skang ni. 2 minggu. Umm, bukan main gembira lagi Alisya bila atuk n  Mamatok (nenek) nya datang. Betulla kata orang, kasih sayang atuk /nenek memang sukar diganti, sampai wifey/eyriqazz pun jealoous melihatnya.Hik3 ...Bila both of them ada di sini :

@ Papa n Mamanya takdepun dia tak kisah. Sampaikan kami tinggalkannya pergi Shopping etc pun, langsung tak nangis.

@ Bangun tidur, terus cari Atuknya. Atuukkkkkkk.....Hik3..

@ Bukan main manja dengan both Atuk N Neneknya. Atuknya keluar kejap pun, "Mana Atuk ni"

Oh, Kasih Atuk dan Nenek memang sukar ditukar ganti. Semoga Atuk, dan nenek-nenek Alisya terus dipanjangkan umur...

7 comments:

  1. alisya sgt beruntung
    my boys, dh tak ada both atuk, cuma ada seorg nenek ajer lagi yg masuh hidup..(my mom)

    ReplyDelete
  2. sme lah ngan anak sedara dak eina.. huhu

    ReplyDelete
  3. biasalah tu budak2. dia tahu atuk nenek dia akan layan apa dia nak. tu yang dia suka

    ReplyDelete
  4. Atuk dan nenek pun sama, sayangkan cucu melebihi anak sendiri ..betul tak?

    ReplyDelete
  5. salam eyriqazz,

    nak beritahu, hadiah dah sampai, semalam.. nanti kakyong buat n3 yer..

    anak2 kakyong ni, walau rumah atok dekat2 sini jer.. tp kalo buleh tiap2 minggu request nak tidur rumah atok & opah... huhuu...

    dulu masa anak2 kecik lagi, memang jeles bila anak2 lebihkan atok&opah.. la ni dah tak amik port pun... hehe

    ReplyDelete
  6. cute kasih atuk dan nenek..skrg cuti skolah..mak sy x abis2 pujuk suruh anta anak2 ke rumahnya..bkn sy x bg, tp sy lak sunyi kalau anak2 xde.. tp kesian lak kat mak... last2 smlm sy ngan asben gi anta gak anak2 ke ke umah nenek nya... mak sy pe lg..ceria bagai nak rak...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi