May 28, 2011

Sponsored Post Proposal for Great Teacher Onizuka‏


Alhamdulillah, walaupun Mood berblogging agak "kureng" skit skang ni atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, bila terima e-mail sebegini, memang menggembirakan.

Hi Eyriqazz,
We are pleased to inform you that you have been selected to run a sponsored post on "Great Teacher Onizuka". The details of the sponsored post are as follows:

XXX

Thanks Again Nuffnang.... Mood, Mood, Mood, please come back to me...(tengah risaukan masalah wifey di Sekolah actually)...Doa-doakan semoga masalah isteri Eyriqazz dapat diselesaikan.

14 comments:

  1. Semoga semuanya ok bro.. rezeki jgn ditolak.. Pasal apa bro wife dekat sekolah.. ada gangguan ke?

    ReplyDelete
  2. Bese la tu..aku pon agak kurang mood nak berblog wat ms ni..tangan lenguh sikit tu yg malas nak menaip tu..dan skg aku nak mula balik..tapi slow2 lah

    ReplyDelete
  3. aduhai... cepatlah pulihkan semangat yang hilang tu... cari mood kat Jusco ker... hehehe
    semoga sife bro okey juga... tenang yer

    ReplyDelete
  4. aku pun nak cari mood.. mood sebab letih keje.. huhuhu.. hope masalah wife bro ok eh nanti...
    Hadiah Baru dari NUFFNANG!
    (macam sama aje,, lalalaa)

    ReplyDelete
  5. tahniah, cg. memang murah rezeki cg ni :D

    ReplyDelete
  6. Saya pun tengah mood ke hutan nak update blog.. tak tau la akenape.. sekarang tengah cuba balik kumpul smeua tenaga nak blog balik..

    ReplyDelete
  7. tahniah...rezeki sentiasa masuk....

    ReplyDelete
  8. @Myvitrd:thanks bro..yup,salah satu darinya...satu lagi rakan baik tikam belakang...talam dua muka di sekolah...

    @Kaki Wayang :yup..tak elok juga dipaksa2kan?

    @yangbaik:thanks sis...

    @KiD:aku rasa pun sama..tahniah bro..

    @Sya Isya:thanks isya....

    ReplyDelete
  9. @Em's Family:mood ke hutan?chaiyok juga

    @Kak Aya:Alhamdulillah,rezeki...that's y saya terus setia..kalau masa saya down dia gembirakan saya,kenapa bila dah semakin success, mahu beralih pula?

    @Mama Zharfan :thanks sis...tak pastila dapat pi tak birthday anak sis nanti....

    ReplyDelete
  10. insya allah moga dipermudahkan urusan isteri tue

    ReplyDelete
  11. wah, hebat. dapat aje ye job macam nih..

    ReplyDelete
  12. tahniah! rezeki lagi..masyukk...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi