May 18, 2011

Suami Filem Lucah


Suami Filem Lucah? Maaf, tiada di blog ni...Tapi saya boleh suggestkan...
Boleh Cari di Blog INI. Mungkin ada...

P/s ; Sekadar selingan...Saje mengacau Abang Je Jai. Je Jai, betulke dah berbaik dengan Kak Fasha?

9 comments:

  1. sape lah yg cri tu kan.. ish3

    ReplyDelete
  2. aah. katanya dah 'rujuk' balik. haish! fenin ah kak tau! ;P

    ReplyDelete
  3. kahkahkah..filem terbaru pe bang jai????

    ReplyDelete
  4. CHOYYYYYY..gegegegege..serang hendap @ serang balas bakal berlaku..wakakaka

    ReplyDelete
  5. me tak pernah buat entry psl key words--nak buat gak nanti2 hehhehe esp kalau yg LOL kan :)

    ReplyDelete
  6. @dak eina :je Jai kot..

    @luqman zakaria s:ahaks2

    @ArELeEz :biasala..artis,..


    @J.M.R:filem blakang tabir ni..ada jual di petaling street je

    @CT:hoho..

    ReplyDelete
  7. @JAI:larik...

    @Mama Zharfan :hik3..ni time malas nak menaip ni la kije saya..keyword pun jadikan entry..muahahaha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails