May 18, 2011

Toilet RM5 Sekali Masuk

Biar betik? RM5 sekali masuk toilet? Umm, curious punya pasal, saya pun masukla. Salah satu toilet di The Gardens sebelah Midvalley.  Alang-alang, masukla kan, nak tengok apa la hebat sangat sampai nak masuk RM5 :

Bau semerbak. Siap ada towel untuk lap tangan lagi . Memang Class
Umm, the rest, cam biasa je

Nasib baik saya masuk free coz kalau membeli belah di The Gardens lebih RM100, boleh masuk free.

P/s : Fuhh, buat bisnes Toilet pun untung di Malaysia ni kan? 

27 comments:

  1. hahahhaa.kalau g the garden,ada je yang free.Tingkat berapa entah.pandai carik.hehe.selalu g mid,toilet g garden Mid punya toilet macam #@$%^&*(

    ReplyDelete
  2. smart betul...rm5..wow..toilet pun boleh buat bisnes kan bro..

    ReplyDelete
  3. pergh 5 ringgit.wan kalau pergi the gardens utk usha2.kalau nk terkencing,terus g mid.huhu

    ReplyDelete
  4. mahal betol..
    x sanggup nak masuk..
    haha

    ReplyDelete
  5. jom kita bukak bisness toilet nak?hehe

    ReplyDelete
  6. try masuk dkt KLCC lg mahaii T_T

    ReplyDelete
  7. dia letak mahal camtu mybe tak nak orang masuk situ semata2 nak tumpang toilet dengan mudah2 je kot.

    hari tu masuk toilet rm2 kat klcc, ada pelayan yang bagi tisu lap tangan. hahaha..

    ReplyDelete
  8. kalau tandas cam ni, berbayar pun tak kisah..janji bersih..

    ada juga tandas bayar tapi kotor juga..memang rasa tak halal je duit yang dibayar.

    ReplyDelete
  9. pulok..haha. kalau aku, berak+kencing+korek hidung atau senang cerita semua kotoran aku buang kat tandas tu.

    baru berbaloi. HAHA. btw, towel tu boleh ambik?

    ReplyDelete
  10. RM 5?
    makan breakfast mcd pun kenyang..
    eheheheee

    ReplyDelete
  11. kalau 100 orang pergi toilet tu sehari pun dah dapat byk dah..tapi kalu rm5, better tahan dan carik toilet lain la jawabnya

    ReplyDelete
  12. ohh tak sangka ada bayaran semahal tu untuk masuk ke toilet....

    ReplyDelete
  13. wow toilet masuk RM5 hmmm, tengah fikir 100X

    ReplyDelete
  14. tapi sangat bersih kan?... sangat terkawal... mcm toilet hotel kan... :)

    ReplyDelete
  15. ini kalau masuk ni, kena ambik apa yang patut, heheh

    ReplyDelete
  16. biasa je ..kalau kat midvaley tue tak pasti kena bayar ke tak.. tak kot..lawa jugak.. yg dekat2 area bowling tue

    ReplyDelete
  17. sekali sekala masuk jugak walaupun rasa mahal..hehehe...

    ReplyDelete
  18. kalau tandas wanita siap ada lotion, bedak, perfume, dll yg bole diguna secukup rasa.. haha.. tu yg rasa nak dok je lama2 kat dlm.. :P

    ReplyDelete
  19. adess...mahal giler dari klcc yg premium just rm2 je... huhuhu

    ReplyDelete
  20. sesetengah tempat tu toilet hebat gak, free jer.....

    ReplyDelete
  21. hmm... sgt bersih.. rasa kalo nk baring2 dlm tu pun blh.. kira bayo rm5 tu blh skali dgn tido kat dlm tu hehehehe

    ReplyDelete
  22. sapa mampu masuk sana...? ofcoz golong VIP or artis...

    ReplyDelete
  23. ingatkan rm2 kat klcc tu dah paling mahal hehehe

    ReplyDelete
  24. dasat betul toilet zmn skang. isk3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails