May 9, 2011

YummyLicious, Tutti Frutti Lagi....

Tunaikan hasrat Isteri semalam . Tutti Frutti  again, addicted to it :


YummyLicious, Tutti Frutti
Like Mother, Like Daughter, both like it
Papa, Nak Lagi?


P/s : Jom Sama-Sama Terjah Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! (Free Entry!) Sabtu ni. Makan-Makan Free....

15 comments:

  1. wow sedapnya. ramai cakap yoghurt ni sdp. teringin nak rasa. tapi xde cawangan terdekat di utara ni. sob sob.

    ReplyDelete
  2. chekgu ni kan...
    mmg sajer bikin lemak saya berjoget joget! x kira, wiken ni kena terjah jugak tutti fruitti ni!

    ReplyDelete
  3. suka tau menggugat keimanan nafsu makan ku... hoho

    ReplyDelete
  4. makan kat outlet mana nih?
    omg.. the other day my bff ajak makan kat outlet bangi... kesian dia terkulat-kulat kena fork out dekat rm30 utk yogurt nih... a bit pricey i should say....

    ReplyDelete
  5. sedapnya bro.. kalau wife aku tengok..mau dia suruh aku g belikan malam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  6. sedapnya bro.. kalau wife aku tengok..mau dia suruh aku g belikan malam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  7. uish2...tak sabar nak pergi beli tutti frutti jugak..

    ReplyDelete
  8. hahaaa nanti kena rasa jugak tutti fruitti ni alang2 dah kat selangor ni..yahoooo!

    ReplyDelete
  9. nti mau terjahi,dkt w.maju he2

    ReplyDelete
  10. teringin nak merasa. cream tu tak manis ke ?

    ReplyDelete
  11. @Dawa:yup..mahal dan sedap....on special occasion bolehla terjahi..ni kat wangsa maju punya cawangan

    ReplyDelete
  12. @InaAchik:terjah jgn tak terjah..taknak sponsor saya sekali ke?hik3

    ReplyDelete
  13. @Hanim Mahali:nyam2..sedap...

    @shandye.:Kat wangsa maju..agree..memang mahal..tapi sebab sedap punya pasal...

    @Myvitrd :wife bro pregnant ke?hik3..terjahla bro..syiookkk....

    @@ku d! sin!e :pergila..memang bestt...

    @CasaBlander:torai jgn tak torai..terbaiik...

    ReplyDelete
  14. @Peri PiA :yup..wangsa maju

    @saza:nasibb...

    @Miza Yusof :xdela manis sgt..just nice...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails