June 2, 2011

162 Online Users

162 Online Users di Eyriqazz.Com? Umm, biar betikk...

Sempat capture ianya hari ini .Rasanya ada problem dengan FreeOnlineUsers kot .Why? Hik3, coz ianya tidak tally dengan yang di Histats mahupun Analytics di Nuffnang.

Umm, bestkan kalau betoi camni?. Who know's mb one day? Dream Big n Jangan Mudah Putus Asa and the reward might be bigger than this :



Honeymooner's Package

3 Days 2 Nights      RM 1,721.00++
(Tak sabar nak berhoneyMoon lagi and redeem Hadiah INI )

P/s : Sutera Harbour Hotel, here we come...This is the beauty of blogging, banyak peluang yang boleh diterokai.....

13 comments:

  1. hebatnya!wan pon paling ramai 20 orang je lah itu pon kejap sgt masa entri tgh hot.bila entri dh lama sikit,sorang 2 je online.huhu

    ReplyDelete
  2. yer..betul tu. Kan best ramai yang baca blog kita. :) saya mungkin lama la nak panjat angka tu..seronok berblog ni kan.. skang saya sudah jatuh cinta.. :)

    Jom baca ni :TV Al-hijrah kini di saluran Astro 114. Kitab Cinta dan Cinderella Man the best.

    ReplyDelete
  3. hehe,oo oo kantoi

    bestnya bulan madu! :)

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk yang kali ke berapa pun kak aya tak tau dah...menandakan terlalu banyak kejayaan yang telah anda capai di dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  5. perggggg ramai gila tu..mesti ada entri panas dia orang baca ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. slamat berhoneymoon...br je mkn2 di sutera harbour bln 4 aritu..tp tk stay situ cuma sempt p main bowling pastu naik private boat utk ke pulau manukan dr sutera harbour...

    ReplyDelete
  7. congrates!!
    takde silap mana tu, betul dah tuu :D
    blog bervoltan tinggi niii :D

    ReplyDelete
  8. maybe btol kot..
    thniah bro..

    ReplyDelete
  9. pergh dapat pegi sutera harbour tu.... aku dapat tahu ko menang hadiah nie kat nuffnang punya fanpage.....TAHNIAH la yea....murah rezeki

    ReplyDelete
  10. congrates..utk mana satu? semua2 la..hahaa..hebat sifuku..

    ReplyDelete
  11. that's alot.. it's already 1/3 for my average daily uniques edy :P

    ReplyDelete
  12. me so far paling byk 50 lebih ajer users online--tu pun jrg2 ajer hehehhe

    congrats bro!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails