June 23, 2011

Cabaran RM10 Sehari Eyriqazz.Com|23 June 2011

Photobucket
Cabaran RM10 Sehari Eyriqazz.Com


Berikan blog URL blogger yang bersama eyriqazz ini. Jawapan ketiga terpantas yang tepat akan memenangi RM10 Cash/Top up.


UPDATED - Tahniah buat Hazman Fadzil, pemenang kali ini. The only one yang berjaya meneka dengan tepat. Jawapannya : http://madammondoq.com/


Emailkan ke iman1237@hotmail.com untuk pilihan hadiah (cash or top up)

19 comments:

  1. alahai opis tkleh view gmbr kena blok ..melepas nk cuba jwb

    ReplyDelete
  2. er. rasanya smlm nampak kamu dkt flaming stimbot danau. ye?

    ReplyDelete
  3. nak cuba teka..tak sure sape... belasah je ni

    http://www.lovelyemy.com/

    ReplyDelete
  4. xtau la.. cik epal kot..ngehehe.. pic kecik la, xnmpk sgt..

    ReplyDelete
  5. lupe nk bg link..
    http://cikepal06.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. madam mondoq

    url : http://http://madammondoq.com/

    ReplyDelete
  7. Ehhh..macam kenal la awek tu...hehehe

    ReplyDelete
  8. sapa ni ye.. macam pernah aku tengok je..

    ReplyDelete
  9. uiks far_east teka matjoe.com? agagaga

    ReplyDelete
  10. haha.. terharu rasanya..

    ada yang teka cik epal tu!!

    abislah cik epal marah sebab sungguh tak retis cam cik epal org dlm gambo tu.. haha..

    mat joe?? biar betik?? klakolah..

    anyway.. maseh ye mat tiger.. :)

    ReplyDelete
  11. woohaaaa..hazman menang...tahniah...apesal aku tak dapat bukak gambar...melopas den..melopas...

    :0

    ReplyDelete
  12. blogger ni ialah madam mondoq.

    url dia : http://madammondoq.com/

    ReplyDelete
  13. HAHAHAHA..... Tiga kali aku komen sebab nak jadi nombor KETIGA terpantas....

    ReplyDelete
  14. x pernah baca blog tu :p jap lagi terjah :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi