June 24, 2011

Cabaran RM10 Sehari Eyriqazz.Com|24 June 2011


So, cabaran untuk hari ini, RM10 untuk 3 pemenang dan inilah soalannya :


Antara 7 Bloggers Wanita Popular ini, Siapakah 3 bloggers yang eyriqazz tidak pernah jumpa in real life? .



Blogger 1
Blogger 2
Blogger 3
Blogger 4
Blogger 5
Blogger 6
Blogger 7


Jawapan pertama,ke 5 dan ke-10 terpantas yang betul will win.Sila jawab di komen entri ini (i.e. Blogger 1,2, dan 3)..Good Luck...



UPDATED - Tahniah buat Liyana Lunia, Mat Joe dan Ummi Hanie ( yang last ni cabutan undi by random.org as 9 org saja berjaya meneka dengan tepat/tidak dibenarkan teka dua kali ) pemenang kali ini.


Emailkan ke iman1237@hotmail.com untuk pilihan hadiah (cash or top up)

38 comments:

  1. sepet, irine nadia , yuyu zulaikha ;))

    ReplyDelete
  2. nak try la jawab:)

    blogger 2
    blogger 3
    blogger 5

    ReplyDelete
  3. blogger 1, 4 & 6..
    belasah jer..wakaka

    ReplyDelete
  4. bloger 4,5 dan 7..hehe, hentam je:)

    ReplyDelete
  5. saya jawab blogger 1,5 ngan 6!

    ReplyDelete
  6. rina salleh, fatin liyana, irene.. bantai je.. hihihi

    ReplyDelete
  7. cetry lagik..

    Blogger 2,4 dan 7...

    haha... hantam sajalah...

    ReplyDelete
  8. nak join...

    Blogger 2, 4 dan 7....

    tq..

    ReplyDelete
  9. Bismillah,
    Blogger 2, 6 & 7....Amin.

    ReplyDelete
  10. amboi!!
    contest teacher ni sungguh menguji IQ & EQ! :-)

    ReplyDelete
  11. yang bro eyriqazz tak penah jumpa ialah :-

    -BLOGGER 2
    -BLOGGER 4
    -BLOGGER 5

    ReplyDelete
  12. Just nak try luck..hehe, blogger 3,4 dan 6 kottt? ;)

    ReplyDelete
  13. blogger 2,4 dan 5 la kot...hurmm. just teka jer. ;)

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. 4 5 and 7 la kot... haha sesuka hati je kan...

    ReplyDelete
  16. easy, blogger 4,5,7 - sepet, yuyu n irine

    ReplyDelete
  17. cik sepet , cik tomato , and cik irine .

    ReplyDelete
  18. bismillah....

    jwpn me...


    Blogger 4 , 5 dan 7 !!

    teettt ! ... :p

    ReplyDelete
  19. salam hai :)
    nak tanya nape blogger 1 & 5 same?
    takda pun fatin punya page

    jawapan saya Blogger 1, 4 dan fatin liyana. btol x?hehe

    ReplyDelete
  20. nak teka jugak..
    blogger 2..
    hentam je ni..

    heheh

    ReplyDelete
  21. blogger 4,
    blogger 5,
    blogger 7,
    yang lain kan dah jumpa.. hehhee

    ReplyDelete
  22. try lagi lah..hehe
    blogger 1,4&7

    ReplyDelete
  23. nak jwb sekali lagi boleh? blogger 4,5,7 :)

    ReplyDelete
  24. wahhh alhamdullilah, moga murah rezeki a. eyriq ;)) weee seronoknyeee, dh lah tak ikut format jawapan haha ;p nnt ynn email cpt2 :DD

    ReplyDelete
  25. alhmdllh xsangke menang gak..pakai random gitu.. (sy ade luck sikit dgn random2 ni..hehe:p)

    sowi lmbt perasan..nnti sy emel ek..tq eyriq ! ^-^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi