June 13, 2011

Fatin Liyana Diserang Hendap

Fatin Liyana Diserang Hendap Eyriqazz...Hik3...

Dipendekkan cerita :

Tadi jumpa Fatin Liyanaa dan "ehem-ehem" di Restoran Ayam Penyet Express, Sunway Pyramid, tapi tak berani nak tegur...Hik3, nampak romantik je dia, macam eyriqazz dan wifey masa muda-muda dulu... (Ahad, 12 June 2011)

Dipanjangkan cerita :

On the way pulang dari JB, singgahla di Sunway Pyramid. Ada Advertorial Job nak kena buat di sana. Dinner di Restoran Ayam Penyet Express. Tgh-tgh makan tu, nampakla kelibat Fatin Liyanaa dengan 'ehem ehem'. Umm, mula-mula tu kurang pasti betulke dia. Dengan bantuan Cik Epal (siap mesej Cik Epal,hik3), confirm memang dia. Memang cantik orangnya, no wonder tersangat famous di blogosphere . Cimon rakan seofis saya pun selalu stalk blog dia.Hak3,abisla ko Cimon, bocor rahsia.

Cik Epal kasitau yang semalamtu birthday dia, so mula-mula memang ingat nak tegur dan wish Happy Birthday. Tapi atas keseganan+Alisya pun agak excited nak pulang ke rumah, saya wishkan aja Happy Birthday di resit dan minta cashier passkan. Ucapan dari Eyriqazz sekeluarga (tulisan comel Isteri tulis, yang macam doktor ,eyriqazz laa...)

Salam perkenalan Fatin Liyana. Semoga terus aktif berblogging dan menjadi doktor yang dikagumi di masa hadapan nanti.

P/s : Blogger pun dah macam artis sekarangni kan? Bila jumpa blogger famous, rasa macam excited je..Hik3, who know's one day, blogger lebih dikenali daripada artis? Anything possible rite dengan dunia tanpa sempadan ini..

31 comments:

  1. fatin liyana ni kalau bukak klinik komfem mat2 rempit yg eksiden sanggup gi check kat klinik dia rather than gi kecemasan

    ReplyDelete
  2. sukenya dpt jumpa doktor2 yg comel ..hensome ..baru ilang rasa sakit.. kalo jumpa muka cam kecut semacam.. sakit pun makin bertambah...x lawa pun xpe janji senyum selalu...lembut budi bahasa... x gitu...

    ReplyDelete
  3. aah..blogger pon macam org seni jugak.heee

    ReplyDelete
  4. macam sweet je pass the resit tu eh...best2..

    ReplyDelete
  5. fatin liyana femes dah kalah artis.. kan..? :)

    ReplyDelete
  6. hehe..agaknya bila la blogger lain nak kenal sy dekat lua??hehe..

    ReplyDelete
  7. blogger pun serupa artis jugak... ehem ehem... tetiba terbatuk pulak baca perkatan 'ehem-ehem' tu. Hee

    ReplyDelete
  8. wah..jumpa FL..rmai ckp dia ni cntik&cute giler..

    ReplyDelete
  9. wahhh blogger cam dia leh ar.. cer mcm tia ni ha.. diaorg nampak pon buat2 xnampak..miaahahahhaahahah

    ReplyDelete
  10. fuh..bila la nak terserempak dg FL..

    ReplyDelete
  11. blogger skrg leh famous dr artis kot..tp sesetengah je lah..

    :P

    ReplyDelete
  12. teringin nak rasa hidup sbg blogger famous..

    ReplyDelete
  13. comel btul dia..hehe...sangat2 comel...xD

    p/s:hi bro..sihat?xD

    ReplyDelete
  14. comel dan manis orangnya..sapa-sapa pun mesti terpikat dengan dia ni..

    ReplyDelete
  15. oooo,its true ya

    nampk tweet eriqazz hehe

    ReplyDelete
  16. nanti nak jumpa blogger eyriqazz tu, saya pun nak sain llahh.. otograp skali.. hehehe..
    Seksinya!! Pheeewwiiittt..!!!!

    ReplyDelete
  17. Bila pulak kita nak jumpa ni!!!

    ReplyDelete
  18. Nak mintak sign Eyriqazz lahh..pleaseeeee.nak sign kat dada..wakakakaka..larikkkk

    ReplyDelete
  19. #Dawa:kan,kan?

    #CIK TOM :Happy birthday FL

    #joijoi80:setuju tu..budi bahasa dan senyumla selalu..hik3...

    #cik helena :kan?

    #NANA:hik3..dah segan,passkan resitje la..better than never kan?

    ReplyDelete
  20. #Marya Hana . :Marya Hana pun apa kurangnya..suka tgk gambar2 yang marya hana amik..cantik...

    #syaz@rozelt:hik3...samala kita

    #Hanim Mahali :ehem2 tu slow2 skit.kan terbatuk2 pulak

    #JMR :yup,Indah khabar,Indah rupa..itula komen saya

    #Puan tia:hak3..samalah kita...

    ReplyDelete
  21. #Tauke Budu :hik3

    #shera haifa :who know one day?

    #BeaN MorENo:bro memang dah famous...pi mana2 mesti kenal bean moreno

    #black_mel :comel..sihat..lama tak nampak bro..bro sihat?awek sihat?hik3

    #Kak Aya :hik3..tuhla..sib baik dah kahwin..kalau tak,sah jadi macam cimon stalk blog dia selalu..

    ReplyDelete
  22. #cik EPAL :hik3..cik epal informer...

    #Peri PiA :Ingatkan hangit ke?

    #hanani:setiap orang ada kelebihan tersendiri...

    #KiD :hak3..eden luku3 bro buat2 tak kenal nanti

    #Denaihati :Coming soon..InsyaAllah,teringin juga jumpa denaihati ni...

    #JAI :saya nak mintak sign je jai..oh je jai...

    ReplyDelete
  23. muka mmg fair and lovely...n kurus je orangnya.....

    ReplyDelete
  24. penah jumpa irene nadia....dia pun lawa...nanti nak story kan..;)

    ReplyDelete
  25. bila lah nak terserempak dengan mat tiger ni..kalaulah u terserempak dgn i kan mat tiger.. u buat gak pas2 resit ni yek? hehe...

    ReplyDelete
  26. bestnye terserempak ngn kak FL ! kalo saya da mintak nk amek gambar sama3 da..bkn senang nk jmpe dyee.. :( huhu.... besday kak fl sama ngn saya ! :) suke2!!! ^_^

    ReplyDelete
  27. Kalo jumpa dengan bro eyriqazz pun dah cukup best dah. Lebih humble dan approachable kut. FL? rasa kecik je rasa diri ni.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails