June 12, 2011

FullHouse @ Sunway Giza Mall

Cantik juga Fullhouse @ Sunway Giza Mall ni. Suka tengok decorationnya yang cantik dan lain dari yang lain. Makanannyapun boleh la tahan juga. Inilah sedikit gambar yang sempat diambil semasa Exora VIP Session last week :
FullHouse di Sunway Giza Mall
Boleh tahan ramai juga yang berkunjung
Kereta Pinky2 lagi..Isteri memang suka
Patungnya pun comel je
Ehem,ehem, Princessku
Aksi beg baru
Ada 3 tingkat..Besar juga rupanya

In term of food, boleh la tahan juga. Harganya kurang pastila pula coz last week fully sponsored for bfast/lunch. Umm,ada sesiapa pernah makan di Fullhouse ni?How was it?

12 comments:

  1. salam perkenalan..saya suka baca blog mr Eyriqazz..ada masa u join laa contest ni : http://denaihati.com/5-blog-paling-kerap-dilawati-oleh-101-blogger...
    tq..contest from denaihati.com

    ReplyDelete
  2. sedap gk food die...kalo amik set lunch ok gk...pernh mkn tp kt outlet yap kwang seng....

    ReplyDelete
  3. icee pun baru dtg sini..tp datang dinner.so yang mcm set tu tak valid.dia valid for lunch je:)

    ReplyDelete
  4. makanannya halal tak? mcm menarik je. cantik hiasan dalaman kedai ni :)

    ReplyDelete
  5. tempat tu sgt cantik :) besh boleh posing2 selain mkn2 :) me belum pernah try lagi mkn kat sini

    ReplyDelete
  6. kali pertama tau tempat ni, maklumlah jenis memerap je kat rumah ...

    ReplyDelete
  7. suke tengok kedai nie. ala2 gardens. tapi tak penah makan kat sini...belom terbukak hati..hehe

    ReplyDelete
  8. kem salam kat model tu eh...hik hik

    ReplyDelete
  9. cantik tmpt tue... tp xpernah lg smp ke sana...

    ReplyDelete
  10. cikgu, saya pinjam gambar ye.. saya dah credit blog cikgu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails