July 10, 2011

Akhirnya, Selamat Sudah Kuteguri


Pisang emas dibawa belayar, hutang teguri blog yang lama tertangguh dan dijanjikan [ Entry INI] . Alhamdulillah, almost 2 jam juga mahu meneguri ni, namun gembira coz mostly dipandang pada sudut yang positif i.e. :


Alhamdulillah, inilah salah satu cara saya membalas balik pembaca blog ini. Fuhh, hutang teguri sudah berbalas, hutang Terjah Blog bila nak settle ni? . Minta maaf bebanyak, banyak faktor yang menjadi penghalangnya. Antaranya faktor masa. yup, biasanya saya ambil masa at least setengah jam untuk terjahi satu blog. Barula puas kan?

8 comments:

  1. Wahh bagus la buat macam ni :)

    ReplyDelete
  2. wah..sgt terujaaa..sbb tgk comment from bro kat my blog..personal blog!!!tq tq tq

    ReplyDelete
  3. bro
    kalau sudi 'tegur' lah blog ai..
    hehe..

    ReplyDelete
  4. tq sb sudi tegur blog aisha..

    insyaAllah akan di perbaikan dgn lebey cemeerlang lagi...hehe

    ReplyDelete
  5. thank brother eryqazz.. ada link cikna lak kat n3 ni.. sgt2 terharu.. sobsob

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails