July 14, 2011

Finalist Wordless Wednesday Contest


So many gambar wordless wednesday yang menarik.Tak sangka, contest sehari ini mendapat sambutan yang menggalakkan. Mb nanti bolehla buat lagi. So, 5 pemenang. Inilah shortlisted dari eyriqazz. Separuh dari list ini bakal menang.

Umm, pening juga nak memilih... So, let's it be...Keputusan akan diumumkan later....Korang terjahla entry finalist ni, memang tersenyum bila melihat gambar-gambar Wordless Wednesday (sorry to spoil the wordless with word for eyriqazz contest)...



Gambar Wordless Wednesday yang mana yang paling anda gemari?

30 comments:

  1. ALA EGATKAN ADA GAK..HEHEH..XPE..KAWAN SUE ADA..MRS FIZA N EN ASBEEN DIER..TAHNIAH

    ReplyDelete
  2. aalallalaaaa..macamane boler termiss niii..nak join gak! ! !buat la skali lagiii

    ReplyDelete
  3. singgahla tgk yg no6 ye. hehe

    ReplyDelete
  4. alamak...takde rezeki untuk menang kali ni...next time buat, sye join lagi yee...

    ReplyDelete
  5. ahaha..tak dapat masuk finalist..

    ReplyDelete
  6. sume nampak best je..paling suka n kelakar gambar fiza..pandai gune periukk sebagai prop..kreatip.....hehehehehe

    ReplyDelete
  7. ruginya..sy taktau plak wordless wednesday nih contest,,,ruginya T__T x join!

    ReplyDelete
  8. next week buat lg eh bro contest nie.hikhik

    ReplyDelete
  9. alamak! laki bini tu.. ekekeke

    ReplyDelete
  10. no1..yang sopan comey jer..dan ianya kandid :)

    ReplyDelete
  11. suka naman ngan mrs.fiza

    finalist nomot2 tu hebat

    ReplyDelete
  12. huhuhu x sempat nak join ..

    *** salam kenalan dr fazilzurakil

    ReplyDelete
  13. haha.. iyolah bro.. tertinggal permalink.. huhu.. takpe.. next time join lagilah..

    i undi gambo finalist 1!! so suke gambonya!!

    JOM BACA NI : PIKOM DIGITAL LIFESTYLE EXPO 2011

    JOM BACA NI : ADEGAN BOLLYWOOD DI MELBOURNE

    ReplyDelete
  14. Finalist 2 bro.. banyak maksud tersirat.. aku suka foto tu..

    ReplyDelete
  15. xde rezeki,tahniah yg masuk top 10....klu ada contest nie lg nak join lg....

    ReplyDelete
  16. finalist 10 gamba cantik!
    finalist 4 sgt menunjukkan kasih sayang
    finalist 3 kelakar

    semua pun best ade maksud tersirat :)

    ReplyDelete
  17. Terima kasih sbb memilih pic WW saya masuk final.

    saya suka pic #10 :)

    ReplyDelete
  18. kalau depa tu menang aku nak minta komisen lah..hahaha..aku yg snap pic tu..ahaks..:P

    ReplyDelete
  19. hmmmm.... gd luck to all..

    wordless wed have no words..

    ReplyDelete
  20. semua hebat-hebat..all the best to all!

    ReplyDelete
  21. hoho..semuanya best. congratz to all the finalist.

    ReplyDelete
  22. @Reezluv: hahaha, dan dan je nak mintak komisen. keh keh keh. :P

    Telatah blogger perak Wordless Wednesday #5 - Blogger Perak

    ReplyDelete
  23. haha,.. tak sangka finalist... Tq Bro.. =)

    ReplyDelete
  24. hihi.. finalist la plak.. thanks bro.. =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails