July 9, 2011

Restoran Bora Asmara, Kg. Sungai Penchala

Pucuk dicita, ulam mendatang. Semalam dapat invitation dari Nuffnang dinner dengan one of their client. Sesi dinner dan soal jawap di Restoran Bora AsmaraKG. SG. PENCHALA. Restoran Ala Bali yang santai dan suasana yang ala-ala romantik gitu. 


Restoran Bora Asmara
Bora Asmara
Lot 2933 Kampung Sungai Penchala
Jalan Damansara
60000 Kuala Lumpur
Tel: 03-77260964

Suasana memang santai, banyak meja. Alisya suka tengok kura-kura yang dibela

Desert

Makanan meriah

Antara yang dihidangkan semalam, lamb chop, lala, ayam masak kicap, ikan dan pelbagai lagi. So far, rasanya oklah but honestly,still need to improve on taste especially citarasa Malaysian cam saya ni. Hik3...


Jom Makan...Aisehh, ni yang buat makin teruja nak angkat DSLR ni..Gambar tak cukup cantik

Mom Bloggers + The Only Papa Blogger + Pakar Nutrisi dari New Zealand

Dihiburkan dengan persembahan nyanyian juga
Nicholas@ Nuffies dengan Nuffnangers yang hadir

Overall, restoran ni in term of suasana ,memang cool. Romantik2 gitu. In term of food, honestly, i'm not 100% impressed. Still need to improve further i think. Apapun, lain padang, lain belalang kan? 

13 comments:

  1. wah....berseronok tak hengat ye?

    ReplyDelete
  2. dekat je bro dengan umah aku ni.. pasai apa aku tak tahu ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. lama dak jupe eyriqazz.. keh keh

    ReplyDelete
  4. mommy bloggers yg terpilih tu semua anak emas nuffnang ker :p

    ReplyDelete
  5. bestnya

    ye la jgn hrp deco ctk nya,mknan itu "main" dia

    adik beradik bora ombak kan?

    ReplyDelete
  6. Adalah suatu kerugian besar kalau restoran sebegini menarik tapi makanannya biasa2x je....

    ReplyDelete
  7. wah best la dpt jemputan mkn nuffnang...mmg tmpt nye ala2 bali mcm bora ombak gk tp tula dgr2 foodnye tk brp best...ownernye kwn pd adik i..br je pegi last 2weeks cz ada majlis cukur jambul..umh ownernye sebelah restoran tu je

    ReplyDelete
  8. pantas dan efisyen gile update belog. my pics semua macam tak best langsung nak upload. :P

    yeah, food kat situ macam biasa2, makan pun setakat buat syarat dinner. kata nak tambah lagi tu tak ler, biasa je kot.

    ReplyDelete
  9. betul, bora ombak dekat sini, kalau untuk saya, makanannya tak de lah tip top sangat, biase2 jer..

    tapi bestnye dapat sharing session with them..

    ReplyDelete
  10. bestnya...dpt invitation nuffnang nie..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails