August 7, 2012

Duit Raya dari Nuffnang

Duit Raya dari Nuffnang - Alhamdulillah, my biggest Earning sepanjang berblogging secara aktif dalam masa 3 tahun

P.s : Tak sabar menanti kehadiran Encik Posmen...

50 comments:

  1. Syukur Alhamdulillah... tahniah ya

    ReplyDelete
  2. hai abang eyriqazz yang paling hensem. :')

    orang kata orang dah keje + dah kawen, dah boleh bagi duit raya kannn..

    saya!! saya!! saya!! saya budak budak lagi ^^ belajar pun tak habis lagi! thanks :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun kanak kanak lagi... KID maa.... nak wit rayee.. yeehaaaaa

      Delete
  3. fuhyoo..hehehe....manyak tuuuu......jeles lah...nak dapat yang belakang tu pun susah...hihi.. :-)

    ReplyDelete
  4. Congrats..alhamdulillah rezeki dr Allah..jgnlupa byr zakat..:P

    ReplyDelete
  5. Tahniah bro.. ajar la camne nak dapat income camnie??? Hehehehe

    ReplyDelete
  6. confirm cecah 5 angka.. gila segila kentang.. hehehe.. rasanya motor posmen pancit kut.. tu yang tak dapat antar surat tu.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah..
    saya ni rasanya takkan merasa kot duit nuffnang.. baruje berblog.. blog picisan, kalau org masuk terjah 30 orangje seharipun dah kira baik.
    lani adake yang nak klik2 nuffnang., walaupun kerja sangat senang tp adeke ramai yang sudi

    ReplyDelete
  8. waaa mesti dekat2 RM10k tu....congrats!!!

    ReplyDelete
  9. jelesnya...
    ari tu submit dia kata salah
    second time hantar..sampai la ni tanpa kaba berita..sob sob.......padahal sikit je punnnn

    ReplyDelete
  10. tu dia hari ini semua pakat naik entri masyuk jer hihi...

    tahniah bro utk da biggest earning tue....reZki ramadan.

    ReplyDelete
  11. wah..banyak duit raya tu..x pernah dapat duit sebanyak tu dari nuffnang

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki di bulan mulia ni...

    ReplyDelete
  13. hna xpernah dpat duit raya dari nuffnang.huhu

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya! alhamdullilah.. kita masih menunggu earning lagi ni..hehehe

    ReplyDelete
  15. Gile ah besssttt.. bahagi dua pleaseee... hohoho
    congratz!;)

    ReplyDelete
  16. Tahniah ye..

    Meriah la raya kali ni :)


    Boleh bg duit raya la macam ni :D

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah tumpang gembira sama, rezki dari Allah utk hmba2 yg byk brusaha <3

    ReplyDelete
  18. TAHNIAH.. leh kasi bnyk ckit duit raya tahun nie kat anak2 sedara..;)

    ReplyDelete
  19. Wah dapat lagi. Ada tips tak?

    ReplyDelete
  20. Assalam, apa lagi duit raya saya ada tak Abang Eyriqazz... hahhahha... (muka tak sedar diri dah aku nie)...

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah bro..
    kongsi la skt :)

    ReplyDelete
  22. Tahniah! Bila la saya dapat nilai mcm ni.. Hehe. kena banyak usaha ni.

    ReplyDelete
  23. Wah.. Ini dah boleh pasang 'satu' lagi ni.. Kalau lu nak stok, jangan lupa roger gua.. hehehe.

    ReplyDelete
  24. wah,banyak nyaaa!!! cepat betul abg dpt duet raya! hehe

    ReplyDelete
  25. wah.... bau duet rayeeee...... hahaha

    ReplyDelete
  26. tahniah bro. no. pangkal yg kena padam tu mesti besar punyalah.

    ReplyDelete
  27. Wah.. Tahniah... Sure banyak duit raya untuk anak2 dan anak buah tahun ni..

    ReplyDelete
  28. emm banyak jugak dapatnya..apa tips ni??bgtau la..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails