August 8, 2012

Salam Perantauan dari Eyriqazz

Di kesempatan ini, Eyriqazz ingin mengucapkan Selamat Berpuasa dan Menyambut Hari Raya buat keluarga yang jauh di kampung halaman, Terengganu. Tak lupa juga buat rakan-rakan yang mengenali, ex-SMAMT,SMTT dan KMYS. Ucapan buat awek-awek yang merindui, maaf, tahun ni tak dapat balik beraya

Hahaha,amcam, kalau antar ke Utusan Malaysia gambar lama ni untuk Salam Perantauan lepas tak? Hik3, dulu-dulu zaman belajar pernah juga hantar gambar dan ucapan untuk Salam Perantauan..

P.s : Tempat jauh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain salji....

26 comments:

  1. eyriqazz duk Terengganu ke?? Tganu area mane tu? Hehehehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya dok obersi...tapi time raya mmg tangkap sedih tu dok ingat mak ayah.. Hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat jatuh lagi dikenang,inikan pula tempat bermain...

      Delete
  3. chait.. itu zaman berat 60+kg tu.. sekarang zaman berat 80+kg.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....kalau antar ni cun juga kan?merasa la famous kejap...hahahah

      Delete
  4. kehkehkeh.... comey bro...

    rasa 'boleh jual' kot pic nie kat paper Utusan hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer bro dgn renungan mata camtu hihi...

      Delete
  5. Okey gak tu bro... lepas tu boleh promote blog secara tak langsung....nak gempak lagi antar kat semua suratkhabar....ahahahhaha

    ReplyDelete
  6. ni kat mana ni. bestnya main salji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni kat scotland..trip tahun 2007

      Delete
  7. bila nak merasa duk obersea yer :)

    ReplyDelete
  8. Wah main main salji gitu.. boleh jer hantar ni x nampak mcm gambar lama pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.kalau hantar sah2 kena maki n jadi bahan

      Delete
  9. ala cuba je hantar dekat utusan bukan orang tahu pun hang dah habis belajar.. hahaha.. cuma kalau keluar dekat paper confirm orang yg akan kutuk adalah aku.. hehehe

    ReplyDelete
  10. confirm tak lepas sebab wartawan tau eyriqazz da kat mesia hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah..wartawan kenal ke eyriqaz?

      Delete
  11. leh je kalau nak antar gambar lama.. hehe

    try la

    ReplyDelete
  12. hohoho... comel eyriqazz dulu..skang laagii comeell!..hohoho

    ReplyDelete
  13. Hebat brother kita seorang ini belajar sampai ke luar negara.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails