August 7, 2012

Celcom Nak Kasi Duit Raya

Raya dah nak dekat. Duit Raya tahun ni masih belum finalize lagi. Umm, bajet,bajet. . Mana Eyriqazz nak cari duit raya nak kasi kat saudara mara yang semakin bertambah.Tiap-tiap tahun mesti bertambah juga bajet untuk duit raya.Rasanya lebih dari RM1K duit raya diperlukan tahun ini.


Duit raya oh duit raya
Alangkah best jika semua ini Eyriqazz yang punya?

Pucuk di cita, ulam mendatang. Celcom Nak Kasi Duit Raya

Berpeluang menang RM1,000 setiap hari dengan Celcom First Data
2 pemenang bertuah setiap hari sehingga 20 Ogos 2012

Camne nak menang?

1) Beli Additional broadband Data volume. Syarat-syaratnya seperti di atas

Atau :

2) Subscribe to any od the Mobile Internet or Instanet. Plan juga seperti di atas


Umm, nak mencuba laa... Mana tau, kalau menang, tahun ini boleh la turn Eyriqazz pula lebih bergaya :

Kasi Duit Raya. 
Picture : Gambar Mak Mertua kasi Duit raya tahun lepas

39 comments:

  1. Replies
    1. Ada buat contest juga menang duit raya di FB Eyriqazz :

      https://www.facebook.com/Eyriqazz

      Delete
  2. Sop bukan pengguna Celcom
    kalau tak comfirm join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3,mungkin sudah tiba masanya untuk beralih?

      Delete
  3. Replies
    1. Ini satu department punya...hik3..

      Delete
  4. eca nak duit raya kaler merah bro..boleh?.hehehe.

    wah,terjah2 celcom bgi duit raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak menang yang colour merah boleh singgah sini :

      https://www.facebook.com/Eyriqazz

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha...ni utk lebih 50 staff..bukan seorang

      Delete
  6. Hahaha. Punya ramai yang berbaris untuk menerima duit raya, macam orang nak gi mengundi lak. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nak mengundi ni pun banyak dapat duit raya kan?

      Delete
  7. waaaahhh.. celcom terbaik laaa!!! nak duit raya jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh jemput menang duit raya juga di sini : https://www.facebook.com/Eyriqazz

      Delete
  8. whoaaa.... tuan punya blog dah dapat DUIT RAYA AWAL-AWAL lagi dari CELCOM kan... hihiihi - gambar pegang duit sesuai untuk promote MLM .... just kidding...

    ReplyDelete
  9. Itu gambar tahun lepas bro... Tema Skim Cepat kaya laa..hahaha..refer entri ini :

    http://www.eyriqazz.com/2011/08/jom-join-skim-cepat-kaya-eyriqazzcom.html

    ReplyDelete
  10. patut pic macam pernah nampak sebelum nie hehe...

    mak aii ramainya beratur nak ambil duit raya..yg besar2 pun dapat jugak ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3,yang belum kahwin semua dapat...

      Delete
  11. nak juga.. aku memang rajin langgan broadband weekly tu.. heheehe

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. jemput2 join...kalau nak menang warna merah boleh try sini pula : https://www.facebook.com/Eyriqazz

      Delete
  13. eh, ni kat mana tukar duit ni. Hari tu minta kat bank tak dapat pun.

    ReplyDelete
  14. banyakkkknyaa..nak jugak duit raya :)

    ReplyDelete
  15. Siapa tidak mahu duit Raya. :-)

    ReplyDelete
  16. Wahhh...! Banyaknye duit raya tu..sebakul..haha

    Ini macam mau jugak datang beraya kat umah..

    Untung2 boleh dapat sikit tu..

    Hehehe..~~

    ReplyDelete
  17. banyaknyer duit.....nak sikit...hehehe :)

    ReplyDelete
  18. nak cuba lah.. hehe. selalu sgt langgan broadband ni. huhu

    ReplyDelete
  19. Kalau menang boleh tambah pemberian duit raya pada tahun ini.. hehehe

    ReplyDelete
  20. dah buat ni..tunggu jer manalah tau ada rezeki

    ReplyDelete
  21. Menarik... Tapi dah terlepas 2 peluang nak dapatkan duit raya lah... ade 1 je lagi.. harap2 berjaya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails