August 1, 2011

Aksi Malam Honeymoon







Hik3, bagus betulla anak Papa. Baby Cot dirumah bukan main lagi Alisya taknak tidur. Tapi di malam kedua di Sutera Harbour Resort, bukan main beriya mahu tidur di Baby Cot. Maybe dia tahu Papa & Mamanya tengah honeymoon. Good girl Princess. 

11 comments:

  1. alolo, comel je tidur dlm baby cot.. takmau kacau daun. ;)

    ReplyDelete
  2. penat sangat nih.. cian dia...

    ReplyDelete
  3. tak per :) alisya kan nak adik hehehe

    ReplyDelete
  4. teringat play pen kt rumah...kejap je gunanya...

    ReplyDelete
  5. muahahaha.. klakolah alisya ni.. memang good girl btol.. kasi chance kat mama ngan papanya nak produce adik die.. ekekeke...

    ReplyDelete
  6. alisya faham kot ayah dia nak beraksi.. heheehe

    ReplyDelete
  7. hihi..alisya memahami..

    budak2 mmg gitu..bila dah lama tak guna brg khas mereka (like baby cot/ baby car seat), tiba2 kita keluarkan semula dr simpanan nak plak dia org duduk..huhu

    ReplyDelete
  8. tu maknanya aksi baby tidur...

    ReplyDelete
  9. ntah2 alisya tidur2 ayam je..hehe

    ReplyDelete
  10. Si kecil yang memahami.. bagus tue :)

    ReplyDelete
  11. huhuhu...aksi2 yg best ni...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails