August 24, 2011

Berbuka Puasa dengan Samsung di Enak KL, Starhill Gallery

Berbuka Puasa dengan Samsung di Enak KL,Starhill Gallery bersama Nuffnang Bloggers
Isnin, 22 August 2011

Special thanks diucapkan buat Samsung dan Nuffnang kerana telah menjemput ke majlis berbuka puasa pada hari Isnin yang lepas. Punyalah teruja, pukul 620 petang dah sampai, orang kedua yang sampai selepas Redmummy.

Suasana di Enak KL Restoran, Santai..

Jom terjah Juadah berbuka puasa yang disediakan pula . Antaranya :

Ice Lemon Tea. Sejuk,sedap
Sirap Bandung
Pelbagai Juadah yang menyelerakan. Serius sedap. No wonder namapun Enak KL
Kuih muih yang pelbagai pilihan
Creme Brulee. Memang teringin nak pekena gara-gara tengok MasterChef USA
Fuhh, one of the best dessert I ever taste
Murtabak suatu kemestian
Jemput makan.Doa makan dibacakan oleh Darkbatman yang kacak bergaya
Inilah pinggan pertama saya. Memang sedap dan puas hati

Sambil-sambil makan sesi suai kenal dengan Staff Samsung. Diorang round satu table tanya pasal bloggers. U blog pasal apa etc..
Hii, I'm Eyriqazz from Eyriqazz.Com .

I blog about my family, travel, food, and anything that happened around me. Umm, I Love Samsung Product. Currently we have Samsung TV & Washing machine bought more than 3 years ago. Still in a very good condition. Quite happy with Samsung Product.

Other that that, The Samsung Corby Carnival that has been organized last year with Nuffnang is one of the best event i ever attend. Please do more in the future ya..

Samsung Girl : Would you be interested to review some of our product i.e. Camcorder, Camera, etc in the future?
Eyriqazz : Of Course. You can liase with Nuffnang and I would be happy to review a good product especially Samsung product.


Then 'games time'. First game teka barangan :
CikLily sebagai juru cakap
Cik Lily : Ok2, dia petak2..takde kat rumah
Klu kedua : Dia petak2, ada dua petak
Klu ketiga : Dia petak-petak, tak boleh dimakan (hik3, justt kidding..)
Berapa banyak petak daa Cik Lily?
Inilah dua team yang menang tu. Team Sabotaj member @ Team Sawanila dan Team Mohd Zaid yang masih berhutang design business card saya. Sila bayar dengan kadar segera bagi mengelakkan anda menerima panggilan hangit.
After that, ada a few games dengan hadiah yang cukup menarik juga . Namun sayang,nasib tak menyebelahi eyriqazz kalini, tak menang apa-apa. Takperlah, dapat berbuka puasa makanan yang cukup sedap pun dah teruja.

Bergambar Session. Cameraman yang diimport khas dari Team Talibarutz
Antara Bloggers yang hadir (Credit picture to CikLilyPutih )

Lucky day, haritu juga turut merupakan :

Birthday Fresh yang ke 18...Wahh, u look like 16 la fresh..
Enak KL turut memenangi award Malaysia's Best 2009 Restaurants
Terimakasih Samsung, Nuffnang , dan Enak KL

Berbuka puasa di Enak KL enak sekali
Terima kasih kerana menjemput kami
Sungguh teruja dan gembira hati
Lain kali jemputla lagi

15 comments:

  1. wah besh nye... tp biasak ler kalau otai2 sure dpt jemputan

    ReplyDelete
  2. wah benzye dapat jemputan
    aritu ada deal kt groupon buke puasa kat enak murah je 35 rasanya rugi xbli

    ReplyDelete
  3. wahhh kemain lagi cameraman geng talibaruts.. anak kak ina ke tu?

    ReplyDelete
  4. hahaha... sabotaj.... heheheheh
    maafkan daku.. hehehehhehehe

    ReplyDelete
  5. wah.. syok.. best2. serius jeless.. lom layak lagi nak join dengan u all seme tu.. huhu..

    ReplyDelete
  6. wah bro, kagum lah..
    banyak dapat jemputan berbuka puasa eh..

    :)

    ReplyDelete
  7. teruja lah tengok gambar2 makanan tu

    ReplyDelete
  8. untung laa geng G plus.. heheehe

    ReplyDelete
  9. hm... wordless la ... nak satu pinggan yang penuh dan sarat tu...

    ReplyDelete
  10. Paling best aku menang speaker SAMSUNG.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. Bestnyer dapat jemputan cenggini, bila la nak merasa gak... :-0

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails