August 16, 2011

Siapa Mahu Kad Raya dari Eyriqazz?

Siapa Mahu Kad Raya dari Eyriqazz?

Aiseh,banyak la pula kad raya berlebihan tahun ni. Kad raya tahun lepas pun banyak yang tak guna lagi. Dapat free, boss kasi. Hik3, as mood agak happy skit, anyone yang mahu kad raya dari eyriqazz bolehla e-mailkan ke iman1237@hotmail.com . Sertakan sekali nama penuh,alamat dan URL blog ya. Bolehla eyriqazz dedicatedkan serangkap dua pantun di kad raya itu. Terhad buat 14 yang emailkan terawal.

19 comments:

  1. sampul raya ada dah ke boss??

    ReplyDelete
  2. harap sempat lagi nak dapat kad raya tue .. dah send email kat bro.. =))

    ReplyDelete
  3. dah send dah kat email..yihaaaaaa

    ReplyDelete
  4. Saye :D angkat tangan ni.. hehe. dah bertahun tak pernah dapat kad raya, rasenye sejak ade kad raya online ni, asik hntr ke email je

    ReplyDelete
  5. Nak!! Nak!! sambil angkat kening ngan keyboard..heheee

    Harap masih sempat ;)

    ReplyDelete
  6. dh hantaar email jugak... huhu...

    ReplyDelete
  7. kalau hantar sampai ke egypt, agak agak boleh tak?


    hehe.

    ReplyDelete
  8. nak jgk hihihi.. nanti sy emelkan :D

    ReplyDelete
  9. nak kad raya jugak bole? hehehe..
    macam sekarang da takde orang anta kad raya pun..huhu

    ReplyDelete
  10. wah masih guna kad raya lagi ye.. pos sampul duit raya berisi duit boleh tak bos.. hehehe

    ReplyDelete
  11. nak jugak..tp dah lebih kuota agaknya..eheheheh

    ReplyDelete
  12. Bang..bang saya peminat abang. Buleh Kirim kat raya kat kita dalam 10 keping ker bang..

    Satu lagi setiap sampul masukkan sekali duit rayee yerrr..wakakakaka

    ReplyDelete
  13. mcm tau je 2 rangkap pantun tuh... "pecah kaca pecah gelas, habis baca tolong balas".... yg nih eh?... hehee

    ReplyDelete
  14. den mau...sile antau ke Kl ja...hahah

    ReplyDelete
  15. wahh ade kad raye! bestnye! mcm emy da lambat je?
    xpelah btw selamat hari raya aidilfitri.=)

    ReplyDelete
  16. dah snd
    tapi macam xada harapan jer
    hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails