September 11, 2011

Kenapa Wanita Ada Banyak Koleksi Kasut?

Kenapa Wanita Ada Banyak Koleksi Kasut? Umm, tertanya-tanya juga. Contohnya Isteri, kalau saya ada dlm 4 pasang kasut, rasanya Isteri adalah at least dalam 10 pasang kot. Pelik-pelik. Walhal, Lelaki ada 2 kaki, Wanita pun ada dua kaki. Tapi kenapa Koleksi Kasut Wanita mesti lagi banyak dari lelaki?


Akhirnya, saya seakan-akan mendapat jawapan akan persoalan itu :



Dari Kecil Sudah Dilatih Sebegini.Ini Koleksi Selipar & Kasut Alisya (tidak termasuk yang dalam Almari/Rak Kasut)

Hik3, Wanita Insan Unik....Tanpa wanita mungkin banyak Shopping Complex yang kena gulung tikar, tak gitu?

17 comments:

  1. mungkin sebab semua kasut yang mreka lihat cantik dan seswai dengan mereka kot..tak beli nanti orang lain yang beli..almaklumlah jumlah wanita di malaysia pun ramai

    ReplyDelete
  2. sebab nak tukar2 kasut la plus kasut2 sume sexy taw a.k.a cantek..heheh..klau kasut bnyak tuh best jew rase tp poket poket pon best la kua duet..hihi~

    ReplyDelete
  3. saya tak banyak koleksi kasut..
    selalu saya pakai satu jer kasut yang saya selesa sampai lunyai..

    Tak patut betul cikgu ni! | Semekar Kasih

    ReplyDelete
  4. tp sy tak byk koleksi kasut..eheheheh...koleksi kasut rosak ada la...

    ReplyDelete
  5. Pakai kasut/selipar sampai lebam la kasut tuh baru tukar lain..hehe
    smartlah nike shoes Alisya..

    ReplyDelete
  6. me ada 2 almari kasut utk me sorang ajer heheh

    ReplyDelete
  7. hmmmmmm, maybe nak matching ngan baju kot

    ReplyDelete
  8. Bukan semua wanita banyak koleksi kasut...
    saya sendiri cuma ada sepasang untuk pergi kerja...belasah sampai rosak baru beli baru...

    ikut oranglaa pasal kasut ni..

    ReplyDelete
  9. ada 2 pasang je - satu format bertumit tinggi, satu sandal

    satu sebab yg agak logik - kasut perempuan lebih murah...rm 19.90 pun boleh dpt ...kasut lelaki mahal..contoh yg boleh dibuktikan , raya baru2 ni , kasut Along rm 109.00, kasut Angah rm 89.90 tetapi kasut Intan rm 29.00...kan boleh dpt banyak tu dgn harga yg dibayar..hehehehe

    ReplyDelete
  10. memng betul.. abis smua sopping complex kene tutup akibat x der pompuan so,.. lahirkan le baby pompuan, bio kaye toke shopping complex... he hee

    ReplyDelete
  11. pompuan memang istimewa...<---prasan sorang! hahaha

    ReplyDelete
  12. klu laki, tgu kasut dah barai bru tuka lain an

    ReplyDelete
  13. shopping online pun katup kalau takde wanita...

    ReplyDelete
  14. sebab pempuan banyak baju , so harus ado kasut yg matching

    ReplyDelete
  15. tapi i mmg tak jenis banyak kasut.. suka pakai satu kasut tu sampai lunyai.. then baru beli lain..

    ReplyDelete
  16. aku suka sangat dengan entry nih.. LIKE! LIKE!! LIKE!!
    hmmmm... nape laaa kasut diorang ni banyak bebenor..
    jawapannya: cantik laaa.. murah laa.. bukan selalu laa..

    adoooiiii.... seb bek duit sendiri.. wakakkakkakaaaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails