October 6, 2011

5KP1 Dalam Kenangan

Malam ni tengok-tengok gambar lama lagi selepas terkenang detik disuruh Koyak dan Buang Gambar sebelum ini. Tengok balik gambar-gambar lama, terasa cam pantas je masa berlalu :



5KP1 Dalam Kenangan

12 tahun berlalu pergi sudah. Kemanakah agaknya rakan-rakanku yang lain ya?Ada yang sempat keep in touch melalui Facebook, blog, dan ada juga hilang tanpa berita. Deraman tahun ini baru kahwin rasanya (Cisshhh, tak ajak aku...). Shah dengar cerita dok di Gombak, tapi lama sudah tidak jumpa dia..Akam dan jadi towkey Unit trust. Fadely dah lama tak contact eden...Dusshh,bila nak turun KL bro? The rest rasanya dah ramai yang kahwin kot...Ala, bila mau kahwin?

P/s : Cuba teka mana satu eyriqazz?

8 comments:

  1. mengimbau kenangan lama kdg2 indah=)

    ReplyDelete
  2. Incik eryqazz, sy pon skolah teknik airport :)

    ReplyDelete
  3. seronok bila teringat kisah lalu tambah2 waktu2 cam nih
    :-)

    ReplyDelete
  4. @Mya :memang indah

    @fAtrinA:oh ye ke? batch mana ya?

    @Bardboo :hak3...susah ke?

    @Hans :betoi,betoi...

    ReplyDelete
  5. gambar adalah xclear...hikhikhik

    ReplyDelete
  6. takde pun muka bro.. hahahaa

    ReplyDelete
  7. yang pengawas ker? sek teknik airport, dapat jugak tawaran tapi family suh tolak :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails