October 29, 2011

Nuffnang Sentiasa Mengembirakan

Sedih dan kecewa. Terengganu tewas di tangan Negeri Sembilan Final Piala Malaysia. Namun, didalam kesedihan ada kegembiraan bila buka email. As always, Nuffnang tidak mengecewakan dan menjadi penawar time-time sebegini :


Alhamdulillah, Rezeki Anak

20 comments:

  1. Tahniah :D bila la saya nak dapat :D

    ReplyDelete
  2. wahh..msti byk tu..thniah bro..

    ReplyDelete
  3. sy pon bru je dpt cek dri nuffnang ni... hehe

    ReplyDelete
  4. Kalau ikut aligmentnya, 5 figuresnya income tu bro. Adakah ianya sebanyak redmummy??

    ReplyDelete
  5. kaching.. kachhhhinnnggg!!!!

    ReplyDelete
  6. tuh la broo...sgt2 kecewaaaaaaaaa...sangat sedey!!!! wah..ade gak biter gembire yang dapat..untung.Rezeki adik aleesya ni

    ReplyDelete
  7. tahniah bro, alamak apasal tak nampak yang depan tu, RM3,XXX ya?

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah bro.. sedih bro.. eyriqazz punya negori kalah disaat2 akhir.. kalau tak dah bawa balik dah piala tu dekat Ganu.. tapi nak buat macam mana dah bolah tu licin terus masuk gol.. huhu..

    Tahniah bro.. rezeki anak2 tu.. berapa rasanya angka dekat depan tu ye.. hehehe

    ReplyDelete
  9. beshyna earning sentiasa 4 angka tu :)

    ReplyDelete
  10. Salam,

    Yeayyy eyriq nak belanja, Ok kakyan ngan family tggu kat restoran ikan bakar hehehe


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  11. tahniah..
    saya nak capai 2 angka sebulan pun payah..
    oh! sedey!

    ReplyDelete
  12. tu confirm depan 4 tu...hahah alamak sorry bang saya terlepas figure...lepas ni saya janji saya diam

    ReplyDelete
  13. lambat lagi nk dpt earning cam gitu...entah dpt ke idak...he3

    ReplyDelete
  14. nak teka nombor depan sekali, adakah angka 2?

    ReplyDelete
  15. angka menarik tue.... bertambah la rezeki kan.... p/s : masih menunggu bro nak belanja makan nie...hik3x

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi