November 24, 2011

(Gambar) Malaysia vs Syria

Inilah antara gambar yang sempat diambil semalam, Malaysia vs Syria yang berkesudahan Malaysia tewas 0-2 di tangan Syria.Masih banyak yang perlu diperbaiki oleh Team Malaysia.Maybe coz kepenatan baruje memenangi Pingat Emas Sukan SEA.


Bersama Jutawan Kacak yang Sempoi

Penonton. Umm, tak penuh Stadium walaupun tiket murah
Jalur Gemilang. Berdiri menyanyikan lagu "Negaraku"
Team Malaysia. Padang Cantikk
Chaiyok2..
Player in action. Bestnya dapat tiket VIP. Grand Stand, nampak player
Penyokong Syria

Bersama Food Blogger Fofularr

Update twitter satt..
Fuhh, kalau dpt rembat kamera warna merah tu kan syiokk kan?
Bersama Mat Joe, Broframestone, dan AbangEnsem (P/s : Jersi beli kat Stadium)
Ahh, kecewaa...2-0... Gol 2nd memang tak pueh hatii
Jom Pulang..Huk3....

Overall, ianya tetap pengalaman yang best dan menguja walaupun tewas. Special thanks to Nuffnang dan Samsung Malaysia for sponsoring the tickets.

7 comments:

  1. Lorrr....patutlah dekat 8.30mlm baru sampai singgah beli dulu rupanya....hahahaaha...

    ReplyDelete
  2. gol dua dua tak syiok. hahaha.

    aku duduk seberang. kat area ultraz tu.

    apa pun support dari penyokong memang best la kali ni kehkeh.

    ReplyDelete
  3. wow siap pakai jersi tu :) seronok jugak tengok gelagat orang kat stadium erk. eliss baru sekali tengok bola kat stadium @KT dulu ms remaja :p

    ReplyDelete
  4. Kalah menang adat permainan.. aku layan dekat umah je malam tadi. itu pon game separuh masa kedua aku dah terlena depan tv.. hehehe

    ReplyDelete
  5. wowwoww...sy jugak tak jumpa tuan eyriqazz lg... tgk bola dpn tv jela..keciwa

    ReplyDelete
  6. seronok betul pi stadium.... tak apa nanti main ngan bahrain biar menang ya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi