November 10, 2011

Samsung Galaxy Note buat Saya Teruja

Serius, serius, serius teruja untuk memiliki Smartphone yang baru sejak saya jualkan my previous smartphone. Bagi saya sebagai pekerja ofis fulltime, blogger,suami, dan bapa antara elemen penting bagi saya dalam memilih smartphone adalah "Internet, fungsi kamera yang boleh mengambil gambar yang cantik, pelbagai guna, dan 'make my life easier'.

Surfing around, memang teruja dengan Smartphone ini yang bakal dipasarkan di Malaysia tak lama lagi. Ianya adalah :

Samsung Galaxy Note

Serius teruja dengan design dan Cool features yang memang bersesuaian dengan citarasa dan lifestyle eyriqazz

Antara yang membuatkan eyriqazz teruja dengan Samsung Galaxy Note ini adalah spesifikasi yang lain daripada yang lain. Unik dan cool features yang membuatkan saya tertarik antaranya :

Most function penting yang eyriqazz perlukan ada di Samsung Galaxy Tab ini

Antara 3 gadget yang mesti eyriqazz bawa ke mana-mana especially time bercuti or menghadiri event adalah handset, kamera, dan biasanya notepad dan pen. Kadang-kadang catatkan notes di handset. Dengan Samsung Galaxy Tab ini, ianya akan lebih memudahkan kerja.

"The Galaxy Note is a primary device that will minimize the need to switch to other devices while on the go and open up the potential of your mobile experience. " Tepat sekali. Credit Here .



Antara lain yang membuatkan saya teruja dengan Samsung Galaxy Note ini adalah skrinnya yang besar(teruja nak tengok video etc), ringan dan nipis, kualiti gambar yang menawan ( 8MP kamera), bateri yang tahan lebih lama (penting,penting), dapat surfing internet dengan lebih pantas dan pelbagai lagi.

Umm, action isi better than word. Jom layan video "Unboxing Samsung Galaxy Note" dan features menarik ini membuatkan saya teruja dan "I want It" :



Other video berkenaan Samsung Galaxy Note ini bolehla terjahi SINISINI dan SINI


P/s : Oh, saya sudah teruja. Anda pula bagaimana?

23 comments:

  1. teruja jgk nak beli smartphone nie..tp bajet x ckup lg..

    ReplyDelete
  2. dah launching ke galaxy note ni? harga dia brape erk? hehe... tanya gto sbb bro gto review benda ni. cikna cam minat lak

    ReplyDelete
  3. samsung sekarang menjadi salah satu jenama yang terkenal kat Malaysia especially gadget berkaitan smartphone dan table. Kalau le dapat satu seronok gak ni

    ReplyDelete
  4. Nexus baru aje launch baru ni kan..

    ReplyDelete
  5. sudaahh.. ni yang buat tak lena tidor malam ni! waaaaaa~

    ReplyDelete
  6. Bilalah agaknya Samsung Galaxy Tab 10.1 inci jatuh dari langit terus ke depan mata B3njy ni ... mungkinkah ada magik semacam itu ... Aduiii hasrat terpendam ni ...

    ReplyDelete
  7. ada duit memang teruja bro.. tapi duit tarak.. duduk diam2 jelah ni.. hehehe

    ReplyDelete
  8. rasanya ada baca tadi yang celcom akan keluarkan pakej untuk galaxy note ni.tak sabar rasanya nak cuba :)

    ReplyDelete
  9. teringin jugak nak satu tapi nak masuk rumah baru, byk duit kena perabis dulu :p

    ReplyDelete
  10. Nice.. But I'm waiting for the Samsung Galaxy S3 next year.. so sabar dulu skrg ni.. :D

    ReplyDelete
  11. huhhhhhhh!! Aku teruja jugak tgk Samsung Galaxy Note ni..

    Harga Rm2299 pun boleh tahan...

    http://www.mejuez.com/2011/11/samsung-galaxy-note/

    ReplyDelete
  12. abam!!! nak satu samsung!! hehehee

    ReplyDelete
  13. teruja! tringin nak miliki sebuah!!!!!

    ReplyDelete
  14. alahai.memang menraik tertarik ni..

    ReplyDelete
  15. saya teruja tapi bila tak dapat tak teruja...kenapa? sebab tak reti guna...contoh saya beli galxy tab, tapi nk upload gambar masa upodate blog tak boleh..then fungsi dia tak boleh copy paste..

    the best only iphone...iphone blh buat aper ajer...

    ReplyDelete
  16. saya teruja tapi bila tak dapat tak teruja...kenapa? sebab tak reti guna...contoh saya beli galxy tab, tapi nk upload gambar masa upodate blog tak boleh..then fungsi dia tak boleh copy paste..

    the best only iphone...iphone blh buat aper ajer...

    ReplyDelete
  17. Pergh! Terbaik nie...
    Kalau dapat pun best gak...
    Cam dah sempoi jaa...

    ReplyDelete
  18. ntah bila agaknya dapat guna ni.huhu... :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails