November 23, 2011

Small Contest | Ole-Ole dari Sabah


As Salam,

Eyriqazz bakal bercuti ke Sabah weekend ini. So, nak tinggikan peluang menang Contest INI dan juga nak berikan sedikit cenderahati buat pembaca, eyriqazz nak buat small Contest in advance :

Syarat-Syaratnya :

1) Buat satu entry bertajuk "Saya Mahu Ole-Ole dari Sabah" beserta permalink entry ini.
2) Like kan entry X
3) Retweetkan entry X andainya anda ada Twitter
4) klik G+ untuk entry X sekiranya anda mempunyai akaun gmail
5)Tinggalkan permalink entry anda di entry X

Tarikh tutup pada 4 December 2011.

Entry X = Gadget Impian Eyriqazz dan.........

Hadiah - Ole-ole dari Sabah. Belum pasti lagi ,tengok apa yang bakal dibeli nanti. Maybe barangan mutiara, keychain, fridge magnet, t-shirt, etc... At least 10 Pemenang (bergantung kepada penyertaan) akan dipilih melalui cabutan bertuah dicabut oleh Alisya ataupun melalui random.org.

Good Luck...

20 comments:

  1. salam. saya join

    http://24-7nay.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    all the best!!!

    ReplyDelete
  2. banyak beli mutiara bro.. heheehe

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti buat eyriqazz n family..bole ba kalo ko..aramaitiii!

    ReplyDelete
  4. saya nak hadiah itu tapi tak nak masuk contest boley tak????????? hahahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  5. wow.....gi sabah lagi?..bestnye!.hopefully dpt terserempak dimana2...

    jom gi gaya street ahad ne :P

    ReplyDelete
  6. rajinnye eyriq pg sabah..

    law dpt gelang mutiara bertambah koleksi hadiah dr eyriq :D

    ReplyDelete
  7. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  8. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  9. Cuti-cuti malaysia...

    bestnyer...

    ReplyDelete
  10. Selamat bercuti my family n_n

    Saya nak minte hadiahnye aj

    ReplyDelete
  11. salam..nur join..

    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti..tak nak join tapi nak gift dari sana..boleh ker idak adikku

    ReplyDelete
  13. As-salam..

    Nida turut serta.. moga ada rezeki dapay ole-ole dari Sabah (belum ada peluang ke Sabah lagi..:) )

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/small-contest-ole-ole-dari-sabah.html

    TQ

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnye ke sabah ...

    slmt bercuti ! ;)

    sy dah join yer ...

    http://ummihanie.com/blog/contestgiveaway/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah/

    n gudluck ;)

    ReplyDelete
  15. kakyong dah join & antor link kat link entry x... ;)

    saya suka FM...

    ReplyDelete
  16. joined!

    http://lindasyasya.blogspot.com/2011/11/saya-mahu-ole-ole-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  17. Make sure entry di komen di entry X...entry yang diletakkan di entry ini, tidak akan dikira....

    ReplyDelete
  18. Selamat bercuti Eyriqazz and family! :)

    ReplyDelete
Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi