January 5, 2012

Cek Pertama dari Nuffnang Tahun 2012


Alhamdulillah, Cek Pertama Dari Nuffnang tahun ini. Sentiasa menggembirakan hati ini setiap bulan yang tidak pernah fail sampai ke rumahku. Bolehla simpan menanti kehadiran Insan baru tak lama lagi. 

Hik3, saje hidekan amount. Yerla, hide pun salah, tak hidepun salah kan? So, tepuk dada, tanya selera... 

P/s : Siapa nak terima Virus Bakal Jutawan?

21 comments:

  1. kalau tengah masyuk memang malas datang bro.. hehehe

    ReplyDelete
  2. alahai... besnye.... huhuhuhu

    ^.^

    ReplyDelete
  3. tahniah. td sy pun baru clearkan check nuffnang.

    ptg td sy mcm perasan eyriqazz dkt pjbt pos gombak. dlm pkul 6 ptg. x tau la betul ke atau pelanduk 2 serupa. :)

    ReplyDelete
  4. Rezek bang.... Bakal jutawan tu sibuk..

    ReplyDelete
  5. wah.. best nyer.. bln ni saya tak dpt.. tnggu bln depan la.. :)

    ReplyDelete
  6. wah.. bila lah i boleh cash out kan ni.. huhu...

    ReplyDelete
  7. tahniah...
    murah rezeki orang baru

    ReplyDelete
  8. Tahniah bro...memang sesuai pun dpt cashout nuff tiap2 bulan kalau ada blog hebat mcm blog eriqazz ni kan..semangat blogger lain baca post ni walaupun duit kat nuff baru sposen..huhu..@Blog Sikarap

    ReplyDelete
  9. x sabar jugak tggu check ni walaupun beza 10 kali ganda dr iman :p

    ReplyDelete
  10. hebat la abang eyriqazz nih.. boleh laa belanje saya ayam penyet! =)

    ReplyDelete
  11. yang penting *not exceed RM 80,000* ahaksss

    ReplyDelete
  12. ala..tak payah hide...tumpang gembira tengok cek orang...:D

    ReplyDelete
  13. Amount tu tak kisah janji dapatkan..murah rezki dan semakin bersemangat nak ber'blog', tak ke gitu :)

    ReplyDelete
  14. berapa unik visit untuk dapat 100 ringgit haaa

    ReplyDelete
  15. berapa unik visit untuk dapat 100 ringgit haaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails