January 9, 2012

Gembira Dapat Berjumpa Peserta MasterChef Malaysia



Finally, berpeluang berjumpa dan bergambar dengan Danial , salah seorang Peserta MasterChef Malaysia. Walaupun dia tidak layak ke final, dia tetap menjadi Peserta Kegemaran Eyriqazz di MasterChef Malaysia, masih muda dan berbakat besar. Teruskan memasak bro, one day maybe bro boleh jadi lagi Popular dari Chef Riz. Hik3....

Orangnya sempoi dan memang peramah. Senang berbual-bual dengan dia dan boleh dikatakan kesemua finalist MasterChef Malaysia semuanya cool-cool belaka.


Issh, Memana je mesti ada Kekasih Gelap Rozita Che Wan dan Duta Baru Astro ni

Sempat juga bergambar dengan Felix. Special thanks Astro for the invite malam tadi dapat jumpa Peserta dan Juri MasterChef Malaysia.

Huk3, Gumuknya rasanya diri Eden ini di sisi Ary Malik
Still sweet dan jelita walaupun usia dah mencecah 40an..Apa rahsianya ya?
Ezani, sudah semestinya Peserta yang paling gembira, Juara MasterChef Malaysia dan wang tunai RM100,000 menjadi miliknya. 
Haah, saya memang tamak kata Ezani. Kih3....
Best Of Luck buat Semua Peserta MasterChef Malaysia

P/s : Next week jom terjah Klinik Gigi Ezani jom ...

23 comments:

  1. ohhhooii... giler laju update.. hik3...
    aku sakit gigi tiba2 laaaaa

    ReplyDelete
  2. best nyer dpt tgok peserta masterchef..jeles2

    ReplyDelete
  3. Untungla gto jumpa diowang..eee...*ada amek no hp ezani x? Hihihi

    ReplyDelete
  4. amboi kena peluk dek eryn lagi..wife tak jelous ker?

    ReplyDelete
  5. klinik gigi dia kat mana?? :p

    haihh, ary siap peluk yer :p

    ReplyDelete
  6. wah siap peluk tu.. bakal tidur luarlah ko malam ni bro.. malam tadi selamat lagi.. sebab wife tak baca entri ni.. malam ni.. nasib badanlah.. gamabr bakal jadi bahan ni.. hehehe

    ReplyDelete
  7. wah dpt jumpa chef2 ni...bestnya

    ReplyDelete
  8. Syoknya jumpa peserta masterchef dan merasa air tgn mereka...

    ReplyDelete
  9. saya minta btul dengan daniel.. muda lagi tp pandai masak... hehehe... tahniah ezani.. tp saya lbih suke kalau abg wahidan menang sbb die kan org susah.. klu dpt duit tu mesti die lebih gembira.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat Ezani.. Dah agak dia akan jadi juara..

    Ramai la pesakit Ezani yang beratur nak cek gigi.. hehe

    ReplyDelete
  11. wah besh nye dpt jmp diorg tu ..

    amboi2, cm terkedu je bile erin malek peluk hihihi

    ** tahniah tuk ezani, tp kalau pk tuk seluruh nye wahidan x kurg hebat nye, x penah rs nye tgk masakan dia yg xbape nak masak.. cm ezani bnyk kali jgk

    ReplyDelete
  12. tahniah wat pemenang....

    best la dapat lepak ngan masterchef..

    ReplyDelete
  13. ala.. tak sempat nak ambik gambar dengan danial.. sob.. sob...

    ReplyDelete
  14. wah bestnyer dpt jumpe derunk sumer.....

    ReplyDelete
  15. wah bestnyer dapat jumpe Ezani dan peserta2 MCM!

    memang teruja tgk MCM ni. nak gugur jantung tgk final. bile Ezani menang, saya yang melompat2 mcm org gile kt umah. hehe

    ReplyDelete
  16. Wah,untung nyer dapat jumpe semua masterchef!

    ReplyDelete
  17. ary malik peluk ko tuuuu.. perghhh

    ReplyDelete
  18. waa..bestnyer dpt jumpa semua masterchef..

    oo, ary malik dah 40 ek? nampak masih muda..

    ReplyDelete
  19. Ary Malik yang sungguh cool....nampak mesra sesangat....hehehehe

    ReplyDelete
  20. best tu dapat jumpa ngan peserta masterchef nie...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails