January 30, 2012

Give Away | Wang Kertas Baharu Set RM20, RM5 dan RM1

Nak menang Wang Kertas Malaysia Siri Baharu? Yieza, total 7 set untuk di give awaykan :
Wang Kertas Set RM20 --> 2 pemenang
Wang Kertas Set RM5 dan RM1 --> 5 pemenang
P/s : No siri untuk RM5 dan RM1 ini adalah sama, so faham-fahamla ya...

Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry " Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com" dan linkkan ke entry ini.
2) Di entry anda itu, letakkan satu permalink entry terbaik di blog anda (blog anda bukan blog eyriqazz ya)  dan lengkapkan ayat ini " Entri INI saya rasakan entri terbaik saya kerana _____________________________ "
3) Tagkan at least 3 orang rakan blogger untuk join contest ini (TIDAK WAJIB)
4) Done . Hantarkan permalink entry anda di SINI
5) Tarikh tutup 31 January 2012

Pemenang akan ditentukan menerusi :

1) 1 Pemenang Wang Kertas Set RM20 buat entri yang diberikan yang eyriqazz rasakan terbaik (Well, of course i will read entry terbaik anda itu). Selain itu juga pemenang ini, entri terbaiknya itu akan diturut di featurekan di blog Eyriqazz.Com dengan backlink akan turut diberikan.

2) 2 Pemenang Wang Kertas Set RM1 dan RM5 buat entri yang diberikan yang eyriqazz rasakan kedua dan ketiga terbaik . Selain itu, pemenang ini, entri terbaiknya itu akan diturut di featurekan di blog Eyriqazz.Com dengan backlink akan turut diberikan.

3) 1 Pemenang Wang Kertas Set RM20 buat peserta blog yang berjaya menarik paling ramai bloggers lain yang ditagkan mereka dan join Contest ini. Entri terbaiknya itu akan turut di featurekan di blog Eyriqazz.Com dengan backlink turut diberikan.

4) 1 Pemenang Wang Kertas Set Rm1 dan RM5 akan dipilih menerusi cabutan bertuah dari Alisya buat 10 peserta pertama yang join Give Away ini. Entri terbaiknya itu akan turut di featurekan di blog Eyriqazz.Com dengan backlink turut diberikan.

5) Last but not least, 2 pemenang Wang Kertas Set Rm1 dan RM5 akan ditentukan kemudian. Maybe menerusi undi di random.org, entri terbaik ke 4-5, or apa yang dirasakan sesuai. Entri terbaiknya itu akan turut di featurekan di blog Eyriqazz.Com dengan backlink turut diberikan.
6) Consolidation prize, at least 3 peserta yang lain yang eyriqazz rasakan terbaik , entrinya itu akan turut difeaturedkan di Blog Eyriqazz.Com 

Contest ini lebih kurang Contest Killing 2 Birds with One Stone, selain mempromosikan blog eyriqazz dan berkongsi rezeki, hadiah lain yang diberikan iaitu entri terbaik anda akan difeaturedkan di blog eyriqazz rasanya mampu memberikan sedikit promosi dan backlinks dari saya (Currently PageRank 4).


Alhamdulillah, last year blog ini berjaya menjadi antara top 10 penyumbang Referral/trafik di Blog Denaihati dan YanmieOnline  . Win-Win Situation Rite?

P/s : Gembira bila terima e-mail ramai yang dah terima Hadiah Give Away dan Contest sebelum ini. Juga antara yang terawal menerima Wang Kertas Baru Ini  [ SINI dan SINI] . Always, when u make other happy, you will feel happier, tak gitu?
Good Luckkk.......


UPDATED - Senarai Peserta : http://on.fb.me/w7droi

31 comments:

  1. wahh..menarik..insyaAllah join nanti..

    ReplyDelete
  2. #Nurmujujahidah :salah tempat letak permlink ni...takpela..saya delete masukkan di tempat sepatutnya

    ReplyDelete
  3. nurmujahidah tu memang..
    hahaha..
    muja2 :D

    ReplyDelete
  4. ciktom berminat nak join jgk...

    ReplyDelete
  5. eh... dah join juga ... sesaja nak komen kat sini..

    ReplyDelete
  6. Maaf, tersalah hantar :) Apa2 pun, telah submit link ke tempat yang benar ^_^

    ReplyDelete
  7. usha2 dulu, dtg dari blog cik tom...:)

    ReplyDelete
  8. jap aku follow...nak mandi dlu hewww :-p

    ReplyDelete
  9. menarik, InsyaAllah, Sya akan join. Kena fikir juga entri apa yang terbaik dari ladang syaisya.com :D

    ReplyDelete
  10. syieda nak joint.. jap lagi syieda anta link kat fb ye? hihihi

    ReplyDelete
  11. Dh post permalink kat fb tp sj nk tgl jejak kat cni...:-)

    ReplyDelete
  12. mmg best ni....try join for the first time nak rebut hadiah duet siri bawu ni~slalu tgk owgg lain ja yg dpt dr eyriqazz....heee...tp mmg dowg best la~

    ReplyDelete
  13. cantik je duit tu...
    dah join..

    spe2 yg join goodluck ya..
    hehehe =))

    ReplyDelete
  14. saya dah hantar link :)

    fb : fatin vavavoom

    :)

    ReplyDelete
  15. saya baru join bro...hrp masih sempat lagi hihi

    ReplyDelete
  16. Good luck semua.. :-)

    bro eyriqazz jemput baca ni,

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2012/01/akhirnya-ia-menjadi-milikku.html

    ReplyDelete
  17. terimakasih buat 59 peserta yang join..nak kena baca satu persatu entry..so,mungkin lambat skit umumkan pemenang..InsyaAllah akan diumumkan by 29 Feb 2012

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi