January 30, 2012

Kemaruk Juara Lagu

Hik3, tergelak sakan eden dibuatnya melihat aksi adik bongsuku ini
Inikah namanya "Kemaruk Juara Lagu''?
Aksi Siapa yang ditiru ni? Faizal Tahir ke? 

P/s :  Patutpun Awan Nano menang #AJL26 ...The only lagu yang follow tema "Air" rasanya kot.. 

15 comments:

  1. haha,kelakar gila

    bythe way tahniah hafiz!!

    memang layak menang!!

    ReplyDelete
  2. Ewahhh~ Persembahan Alyah best kan. Wonderful :D Energetic pulak tu xD

    ReplyDelete
  3. jemput singgah join GA liku2 kehidupan..=)

    ReplyDelete
  4. hurmm.... kalu yang berkaitan TEMA AIR rasanya lebih kepada lagu SUNGAI LUI - dah sah2x air kan....hehehehe

    ReplyDelete
  5. hihi dasat penangan AJL kat adik bro tue....

    yeah sgt2 berpuashati dgn keputusan smlm...=)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. ko kena sesekali bawa dia gi karok ni bro..

    ReplyDelete
  7. pergh..sekali macam Azlan and The Typewriter laaa

    ReplyDelete
  8. awan nano nano nano.. tak perlu pakai merelip menang 30K :)

    ReplyDelete
  9. huiiyo ini gaya rock ni..yeyyeyyyhh!!

    ReplyDelete
  10. huhu..sy hanya mampu dengar sayup2 dr bilik sebab demam...lepas tu siap mimpi awan nano menang..rupanya betul la tu..ekekekek

    ReplyDelete
  11. hahaha..ada jugak ek cam2..tp lagu dia mmg best..sore pun sedap

    ReplyDelete
  12. mengalahkan finalis juara lagu..
    ehehehehee

    ReplyDelete
  13. #Rozuan Ismail :Indeed,memang layak menang..

    #Anonymous :saya suka persembahan haifz dan aizat

    #~~ nOyuE N wAfiE ~~ :thanks

    #hazman aka species1980 :tuhla kan?aku pun mati2 ingatkan sungai lui bakal menang.Sungai dah byk tercemar kot?

    #misz_eyza :hik3,pengaruh tv

    #Myvitrd:hak3..aku pun baru sekali pi karaoke..tuhpun abangensem ajak

    ReplyDelete
  14. #Boni JLL3 :meh2 sign autograph

    #lov_note :boleh challenge Amy Search ni

    #Eryati :get well soon..ewah,boleh jadi mak nujum ni

    #Errah:can't agree more

    #mie:hak3,betoi,betoi,betoi...

    ReplyDelete
  15. hahaha ini excited namenye.. a' ah lah kan baru perasan dia hafiz je yg ikut tema.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi