January 26, 2012

IPAD 2 Saya yang Punya

Adussh, sejak adik pulangkan IPAD 2, now dah ada pemilik baru pula. Mesti dia je yang nak main IPAD 2 ini, kalau tak diberi mesti meragam...Hik3 :

Adushh, Papa kan suruh mandi. Kenapa masih main lagi ni? -Di rumah Tok Wan-
Yeyyy, Alisya menang
Jangan Kacau..Alisya tengah syok main Angry Birds ni..

Fuhh, cepat betoi kanak-kanak zaman sekarang ni belajar kan? Walaupun masih belum tahu membaca etc, kasi je IPAD 2 ni, macam tau-tau je button mana yang kena tekan untuk bermain.

21 comments:

  1. ish ish ish...asal xkai baju ne alisya?....kecik2 da main Ipad..wow!

    ReplyDelete
  2. betul tu.. tu yg pening melayan aqil tu. atok dia nak jual tab, kena pikir byk kali nak beli ke tak.. akhirnya, pilih tak payah la, rosak budak2 ni.. nanti duk ngadap benda tu je, aktiviti lain lansung taknak main.. huhu

    ReplyDelete
  3. woo alisya dah leh pegang ipad siap main2 game lagi.. adehh bila laa akak nak leh pegang ipad tu..

    ReplyDelete
  4. alisya pinjam nak main angry bird hehe...
    betul la bro, budak2 la nie bagi jer gajet canggih2 tros pandai explore

    ReplyDelete
  5. Memang betul bro.. budak2 ni cepat belajar dari games ni.. anak saudara aku yang kecik pon aku bagi galaxy note.. pandai je main angry bird tu.. heheehe...

    ReplyDelete
  6. ipad itu senang untuk digunakan even budak-budak pun tahu guna

    ReplyDelete
  7. budak-budak sekarang lebih maju dari kita. sometime. :)

    ReplyDelete
  8. Nanti dah besar takdelah dia kekok nak gunakan teknologi yang ada.

    ReplyDelete
  9. Memang pun, budak-budak zaman IPAD ni..

    ReplyDelete
  10. budak2 skang sume dah pgg ipad. diri sndiri ni yg x prnah dpt ipad tu. hehe

    ReplyDelete
  11. betulla..
    jadi nak bagi anak pandai bagi je dia belajar dengan butang..hehehhe

    ReplyDelete
  12. hishh ank2 jaman skarang kan mmg cmtu.. ank eyriqazz ni kire kecik lg nih..tp da canggeh manggih da..


    tp pd yg mmpu awasi ank2 agr xterlebeyh da kire oke la kan.. skrg jaman IT..

    -kite dolu2 maen kosong lubang tikos jew- hohoho

    ReplyDelete
  13. anak-anak sekarang terlebih advance dari zaman kita dulu2kan..huhuhu...tapi kena awasi dan kawal jugak dari skrg...risau..

    ReplyDelete
  14. #Mama Zharfan:indeed....makin maju,makin pandai

    #ecadwinkyasha :hik3..ni kena kejar lari taknak mandi

    #Suliana :tuhla,ada pro n cons nya

    #shraqs :makin advance

    #shera haifa :InsyaAllah,adala rezeki tu nanti..

    ReplyDelete
  15. tuh la pleik kan. belum kenal abc tapi kenal button gadget. -_-

    ReplyDelete
  16. waduh waduh... seksanya mata memandang...hehehe

    ReplyDelete
  17. cayalah Alisya! Damia kalau dapat hp HTC mesti cari game potong buah..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi