January 26, 2012

Pesaing Cover Album Kumpulan Umbrella

Tak boleh jadi ni. Cover Album Kumpulan Umbrella dari Shakiddo sudah mengeluarkan modelnya. Tak boleh jadi, jadi saksikan pesaing Cover Album Kumpulan Umbrella. Uncle Zarul Umbrella, sila buat pilihan yang teliti ya..Hik3... 




Piihla Aku Jadi Model Cover Album mu
Gerenti Puas Hati, gerenti Promosi dari Blog Papa Sekali

Umbrella - Sponsored by Avon

P/s : Amcam, agak-agak lepas tak tapisan pertama untuk Cover Album Kumpulan Umbrella? Jom terjah blog Zarul Umbrella sekali : http://bit.ly/jPnMdd

22 comments:

  1. hahaahaaa.. jom kita tengok ada pesaing lagi tak yang nak buat cover album kumpulan Umbrella.. hik3

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..cantik2..saya sokong dengan idea cover album nih..hahaha

    ReplyDelete
  3. phewitttt mmg sesuai la...comfirm zarul umbrella berminat ...comel n cute je, payung lg besar dr tuan

    ReplyDelete
  4. alooo comel comel alisya..:-)

    ReplyDelete
  5. muahaha.. saingan sengit.. alisya vs ilham...

    ReplyDelete
  6. hehe. dalam umah pun nak berpayung,.

    ReplyDelete
  7. Nampaknya ada pesaing cover album umbrella versi kid ni.. Hehe

    ReplyDelete
  8. Uihh kena cari Payung Burgerlah macam nie...hehe

    ReplyDelete
  9. cantik lak nengok tone kaler payung tu..pinjam wt amik gmbr le..

    ReplyDelete
  10. hahaha.. comelnya Alisya ni..
    hmm kalau payung terjun bole kira tak? --> jump umbrella
    LOL!

    ReplyDelete
  11. haha comellah..untunglah..kecik2 dah jadi cover album umbrella.haha ;p

    ReplyDelete
  12. besar betul payung tu.....larat ke juga alisya bawa jalan tu?.

    ReplyDelete
  13. Jadi model payung AVON pun boleh dah nie.... ;-p

    ReplyDelete
  14. nak cari payung mas lah cam nie, boleh suruh model cilik guna ... tapi takut nak dapat payung emas... kehkehkeh..

    ReplyDelete
  15. comelnyer alisha.. Abg ensem jeles lah tuuuuu.. ;)

    ReplyDelete
  16. hahahaha...nampak gaya nya pening kepala saya nak pilih ni...yg penting payung ditaja oleh Avon hehehe

    ReplyDelete
  17. ape kata eyriqazz melabur sikit beli payung n print nama blog kat situ .. gerenti makin fofuler :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi