February 29, 2012

Anak-Anak Zaman IPAD

Anak-Anak Zaman IPAD, cepat betul dia belajar. 2 tahun setengah sudah kalahkan Papa dan Mamanya dalam menggunakan IPAD ini. Inilah jadi temannya, Papanya memang tak boleh kacau ....

Alah, Kalau Alisya ada blog, tentu lagi famous dari blog Papa...Citer2 dalam blog Papa pun banyak cerita Alisya
Bagusla Auntie Sumi ni, sekarang dah berniaga Siput Sedut pula
Wahhh, Atok Je Jai nak melamar Rozita Che Wan?
Serius Hensem la Uncle ni...Kayo pulak tu

Umm, main games lagi bestt..
Bosan laa...Uncle ni Pakai bomoh ke apa...Mana2 blog, dia je top commentator..

41 comments:

  1. Budak2 sekarang ni kan memang cepat belajar, kadang dengan tengok je diorang dapat faham dan buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju...kita pula yang nak kena catch up ngan diorang

      Delete
    2. cutenya alisya posing2 gaya gitu ;)

      Delete
  2. boring la life budak skarang ni.. permainan tradisional semakin pupus, apa diorang nak sembang dengan kawan bila besar nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula yang dirisaukan..Rindu games budak kampung...

      Delete
  3. alisya baca tak auntie kocok punya blog tu??? wink!

    ReplyDelete
  4. Tapi kan... rasanya bila Alisya dah ada adik.... sure tak heran ngan iPad lagi kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni dia hairan dengan apa pula bro?

      Delete
  5. wah, lentik jari alisya tekan ipad tu yerk.. kalu lawan ngan auntie pon, mesti auntie kalah.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat auntie,papanya pun kalah...

      Delete
  6. nanti berebut dengan adik la plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak gayo kena beli satu lagi IPAD 3 ni pulak ni..hik3..

      Delete
  7. memang betul bro.. sejak ada ipad ni.. semua budak nak request tu je dengan mak ayah dia.. aku gi pasaraya rata2 budak2 semua pegang iPad.. hebat2.. aku dulu dah start belajar dekat kolej baru rasa pegang PC.. hehehe.. tulah beza dulu dengan sekarang bro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed..eden dulu dapat pegang dan tau internet lepas SPM pun dah rasa excited...

      Delete
  8. bijak2x !!! damia pulak mmg seronok bila dpt touchscreen hp parents dia. tak habis2 touch..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..dia nak mama dia belikan IPAD tu..hihihih

      Delete
  9. mmg tak dinafikan..
    mmg anak-anak kecik skang nie lg advance dr parents dia

    ReplyDelete
  10. olololo.sampai naik bosan dia tgk ipad.....eh bosan tgk si kid jd top commentor ek...dia mmg , pantas dan tuntas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh2,bukan bosan dengan kid..Bosan tak tau nak main games apa di Ipad2...semua cam dah terror...hik3...

      Delete
  11. haha.cumel je.kecik2 dah pandai touch screen

    ReplyDelete
  12. Hahaha..Cute. Habislah lepas nie anak take over papanyerr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hak3..takpe2..lepasni eden boleh jadi photographer dia pula...

      Delete
  13. kecik2 dh pndai main ipad...hebat budak2 zaman sekarang... :D

    ReplyDelete
  14. sama macam anak aku tp kami x beli iPad... kami beli aPad....hehehe...


    nanti aku review........hahaha

    http://Sumijelly.com

    ReplyDelete
  15. aloloo comel sungguh.. budak2 zaman sekarang lg up to date dan cepat pick up.. :-)

    ReplyDelete
  16. anak aku dah sukakan laptop aku.. suka pegang mouse klik2.. adeeehhh... tunggu lah sikit lagi aku suruh dia yang komenkan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abissllaa...lepasni kid dah boleh berhenti mengomen...

      Delete
  17. Tablet ini terlalu mudah untuk digodek-godek oleh anak kecil. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi