February 29, 2012

Entah2 Eyriqazz ni Staff Nuffnang


saya join nuffnang bila baca blog Eyriqaz.awal2 berblog dulu memamg blog ni banyak menghasut saya untuk bersama nuffnang..hehe..dan sekarang alhamdulillah...sebulan sekali saya dah dapat 2-3 ratus dengan nuffnang.tak terfikir nak bersama yang lain.



mula2dulu suami tak percaya,.dia kata entah2 eyriqaz ni staff nuffnang..saya lantak kan aje cakap dia.
heheh..sekarang bila sampai cek je kat rumah saya tayang2 depan dia..hahaha - Komen
Diana di Entri Camne Saya Boleh Join Nuffnang-

Hik3, jauh panggang dari api laa... Tak layak nak bergelar Staff Nuffnang. Coz saya perhatikan mostly staff Nuffnang, kacak-kacak dan hot-hot belaka. Especially wanita...Contohnya :

Rina yang Hot juga..

Anyway,congratz buat Nuffnang yang telah mencapai usia 5 tahun kini. Semoga terus success dan bloggers pun dapatla tempiasnya sekali...Nak jadi staff Nuffnang tu, hik3, tak layak rasanya....

P/s : Kalau nak bekerja di Nuffnang, bolehla apply SINI

33 comments:

  1. Hang tak layak jadi staff nuffnang bro... tapi hang layak jadi BOS nuffnang.. hehehe.. Gaya dah ada.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hak3..boss pun tak layak...Tak reti jadi boss...

      Delete
  2. oh staff nuffnang smua cun cun ek? yg laki ensem tak? huhu~

    hb nuffnang ke - 5...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hb nn ke 5 - happy besday uffnang ke 5... sekian

      Delete
  3. ehehehe camner yer kalau eyriqazz jadi staff nuffnang? agaknya jawatan apa yg sesuai ekk dgn eyriqazz hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umm...jawatan paling sesuai...rasanya tukang baca blog kot..hahaha

      Delete
  4. kalau nak ikut hot.. i sure kompem boleh jadi staff Nuffnang kan? kan? kan? ekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila2 masuk bakul suh AE dan Je Jai angkat...

      Delete
    2. hehehe... nak angkat sendiri sure tak larat..

      Delete
    3. madam ni panas... wow.. hot!!!

      Delete
  5. hihi..ala. mna staff lelaki. nk tgk hot ke x. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak..staff laki tak sempat ambik gambar..hihihihi...

      Delete
    2. alaaaaa/// nak gambar dengn pompua je.. hik3

      Delete
  6. EYRIQAZZ kan duta NUFFNANG untuk branch MALAYSIA....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul-betul... Sokong 100%...
      Duta Nuffnang... Berapa bayaran dapat?

      Delete
    2. Duta Nuffnang? Tak boleh,saya tak kacak.....

      Delete
  7. OOO bukan staff ek?? Tapi awek Rina tu cun la.. boleh kenalkan ke>

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..tapi kenalah tanya tuan punya badan sendiri...

      Delete
  8. kalau dpt byk BE or secara regular memang senang2 boleh dpt 2-3 ratus sebulan. me jrg2 benor dpt BE :(

    ReplyDelete
  9. Teringin nak apply tapi raasa cam tak layak plak, mungkin sebab tak hot macam Thara dengan Rina ;)

    ReplyDelete
  10. kalau saya join nanti saya jadi hot pula
    hehehe

    ReplyDelete
  11. dah boleh jadi duta nuffnang ni..tapi staff nuffnang cantik2... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi Nurul...Bolehla apply...Hik3...

      Delete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi