February 10, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan | Western 3 Danau Kota

Gerai Western 3, di belakang Uptown Danau Kota, antara destinasi pilihan wifey untuk dinner sejak di preggy ni. Hik3, mengidam nak makan western food. Eden pun turut teridam sekali la :


Burger Ayam Special. Marvellous

Mushroom Soup, Pilihan Isteri
Amboi-amboi, bukan main berselera lagi wifey...Ehh,tangan siapa tengah nak ambil roti tu?
Umm, Like Mother Like Daughter. Berselera makan
Air Lai Chee Kang. Nyaman
Santai. X crowded n ramai sangat orang. Tempat agak tersorok dari jalan utama

Yiezaa, sayala pelanggan setia
Jom Terjah Western 3 Danau Kota
Kalau sedap bagi tau kengkawan (sedap,sedap).
Tak sedap bagi tau botak..
Umm, siapa botak??

15 comments:

  1. hai botak, encik eyriqazz bagitau western 3 sedap!! :)

    ReplyDelete
  2. sedpanye burger dia.. patutlah alisha suka.. ;)

    ReplyDelete
  3. meleleh air liur umpama sos burger yg melele tu..nice quote gerai tu..botak

    ReplyDelete
  4. #KiD:yup,eyriqazz cakap sedap..

    #nUR_rOsALiNdA:tryla..kalau tak sedap,kasitau kat botak..kalau sedap, kasitau kat kawan2

    #Cik Nurul :Jom pekena sini..AE belanja

    #Princess Feyqa :macam sedap,yup sedap

    #Saya Disini:yummy,yummy

    ReplyDelete
  5. #UdinZ.com - Fakhruddin :x nampak pulak abangbotak sepanjang pi sini

    #Sharinginfoz :air pun boleh tahan

    #Errah :hik3...

    ReplyDelete
  6. mushroom soup tu nmpak sedap..hehe

    ReplyDelete
  7. bro, kasi peta lokasi.. nak g gak

    ReplyDelete
  8. #hamzah ian :peta takde bro..tapi lokasinya betul2 di uptown danau kota...cari yang western 3...di belakang

    ReplyDelete
  9. makanan western mmg sedap tapi kekadang kurang mengenyangkan sebab selera saya lebih kepada makan nasikk...

    ReplyDelete
  10. hmm menarik post2 makan Eyriqazz kat sini...kalu senang2 singgah la blog saya tentang makan jugak kat www.blogmakanbest.blogspot.com baru je buat 4 bulan lepas so nnt Eyriqazz register follower ye maklum la blog baru nih sunyi skit hehe TQ TQ TQ

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails