February 18, 2012

Mc Donald's Malaysia : Saya Taknak Kena Pukul


It happened again n again..Check out entri sebelum INI

Pengalaman hari ini :

Wtfish..for the past 3-4 attempt to order via Mc Delivery McDonald's ..macam2 alasan dari Jalan Gombak branch i.e. 1) No riders 2) Orders byk... 3)2 jam lagi baru boleh.. etc.. 
what happen to Mc Donald's delivery ya?

Saya nak burger je dihantar ke rumah...TAKNAK KENA PUKUL...


P/s : Yes, Customer is not always rite,...tapi kenapa always tak boleh buat McDelivery?

7 comments:

  1. amboi, statement makan dalam KFC sgt.hehe

    ReplyDelete
  2. cepat beli terussssssssss...kang yg mengidam tue tak leh tahan dah..

    ReplyDelete
  3. dulu my office pon slalu order delivery tapi pastu tetiba je cakap luar kawasan.bukan jauh pon padahal ofis kitorang ngan mcd tu.aiyooo...

    ReplyDelete
  4. kat rumah nurul lagi best

    mcdonalds mutiara damansara-no delivery

    ReplyDelete
  5. actually, kawasan rumah bro tu, ada coverage untuk mcD delivery tak?

    ReplyDelete
  6. Mc D damansara uptown pun sama (masa keje area tu 2-3 thn lps). tiap kali mintak antar, mcm2 alasan. last skali jawapan dia "TAK BLH ANTAR SBB OFIS DEKAT SGT". blh plak mcm tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails