February 28, 2012

Pemenang Give Away | Koleksi Wang Kertas dan Duit Syilling Limited Edition

Entri Give Away Sebelum ini dirujuk. Senarai 48 peserta boleh rujuk di SINI . 3 nombor pemenang yang telah dipilih oleh YanmieOnline adalah :

td kakyan random, dpt no ni 18, 38, 46 :D


Pemenang Wang Kertas RM1 dan RM5 : Peserta benombor 18

Pemenang Duit Syilling Siri Ketiga : Peserta bernombor 38
Pemenang Duit Syilling WWF : Peserta bernombor 46

Tahniah buat pemenang . Sila e-mailkan nama penuh, alamat, dan no. telefon ke iman1237@hotmail.com . Good Luck juga diucapkan buat Yanmie dan semoga tercapai cita-cita memenangi gadget Impiannya

22 comments:

  1. betul ke sy dapat ni? banyak kali check mana tau salah tgk ke...hhehehe.,, TQQQ!!

    emel dh send.

    ReplyDelete
  2. Bukan rezeki aku nampak. BTW, Tahniah yang berjaya!

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang..tak terpilih lagi..takde rezeki lerr..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada pemenang!! Best tu dapat duit baru.. :)

    ReplyDelete
  5. ala..no 33 dah cantik cuma tak bernasib baik..hehe

    ReplyDelete
  6. no tak mengena la.. hihihi.. tahniah untuk semua pemenang...

    ReplyDelete
  7. tahniah kps pmenang yg bertuah :))

    ReplyDelete
  8. tahniah buat pmng..huhu sperti biasa shida tewas lg..^_^

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  10. Tahniah dari kami yang tak berjaya..huhuhu

    ReplyDelete
  11. wah seronoknya sapa yg dpat duit tue...tahniah tahniah...

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd pemenang, takde rezeki nak dpt koleksi wang kertas ni :D

    ReplyDelete
  13. saya no berapa???
    tak boleh bukak fb utk tgk, wuwuwuwu :(

    ReplyDelete
  14. tahniah pada semua pemenang2. yg tak berjaya jgn putus asa n cuba lagi, insyaAllah ada lagi tu agaknya.

    ReplyDelete
  15. tahniah semua pemenang, memang bertuah. :D

    ReplyDelete
  16. InsyaAllah, ada lagi yang bakal dikongsi2....

    ReplyDelete
  17. woohoo! Akhirnya merasa juga syiling baru :) Thank you so much :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi