February 22, 2012

Wordless Wednesday - Sikit-Sikit Lama-Lama Jadi Bukit






28 comments:

  1. wah, dapat voucher.huhu.tak pernah jumpa lak mesin nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3...sooner or later, mungkin banyak mesin2 camni di shopping complex

      Delete
  2. Kiosk syiling dekat mana ni ? Kalau dekat, senang la nak bank in .. =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..dekat2,dekat ofis eyriqazz..meh hantar ke rumah eyriqazz tolong ...

      Delete
  3. salam,

    dekat bank mana ada machine syiling ni?

    kat maybank takde pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat maybank takde, ni kat koperasi di ofis....

      Delete
  4. perghhh!!! kaya kaya,,, esok boleh belanja,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3..orang lagi kaya la kena belanja..

      Delete
  5. dulu masa keje jd cashier ada 1 mesen utk kira duit syiling... cuma tak secanggih yg ini la..

    ReplyDelete
  6. tak penah jumpa plak,,huhu,,neway jejalan kt sini sambil follow,,,salam perkenalan,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah kat blog cap ikan ayam ni..

      Delete
  7. menariknya mesin ni..
    syiling pun tengah banyak ni..kalau mende ni kira cepat sikit,...

    ReplyDelete
  8. bestnya leh send duit kat machine je..pastu machine kira. hari2 semangat kumpul duit syiling tapi buat duit bayar tol je.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tgk tips menabung tabung bunian ni :

      http://www.eyriqazz.com/2011/05/tips-menabung-tabung-bunian.html

      Delete
  9. mesin ni utk kira duit je ke...pastu baucher tu guna kt mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. baucher tu boleh tukar kepada cash terus..hik3....

      Delete
  10. 1st time tengok mesin ni, sangat memudahkan :)

    ReplyDelete
  11. True,
    Applies to all aspects of life. Tambahan - sedikit dan konsisten, pasti menjadi hasilnya. Pokoknya, yang sedikit kena buat dulu, barulah menggunung hasilnya. Susah, sengkek, perit hanya sementara. Kerana hujungnya maniss....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails